Ultima oră
Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!" Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit" VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit"
EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el" EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el"

Ciprian Marica nu concepe ca Dinamo să falimenteze. ”Sper să se găsească soluţiile necesare să reuşim să menţinem această echipă”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19918035/1/marica.jpg

Ciprian Marica a declarat că nu crede că Dinamo va ajunge la desfiinţare, din cauza problemelor financiare. Fostul atacant al ”câinilor” este de părere că formaţia care niciodată nu a retrogradat va supravieţui şi de această dată.

În prezent, Marica se ocupă de destinele celor de la Farul Constnaţa, echipă care a avut până nu demult de asemenea mari probleme financiare.

„Ceea ce se întâmplă la Dinamo este fix rezultatul a multor ani în care la noi lucrurile au mers şi aşa. Eh, uite că lucrurile nu mai merg şi aşa ai nevoie de nişte piloni importanţi, mai ales echipele de tradiţie, echipele care au o istorie şi o poveste în spate, au nevoie de nişte piloni importanţi pe care să se poată baza şi oricare unul dintre ei cade, povestea să poată merge mai departe.

Sper ca lucrul ăsta la care toţi ne gândim şi anume că Dinamo poate să nu mai existe, că poate să se desfiinţeze echipa, să nu se întâmple. Sper să se găsească soluţiile necesare să reuşim să menţinem această echipă şi această poveste, pentru că Dinamo nu a retrogradat niciodată, nu aş vedea ca Dinamo să o ia din Liga 4 şi nu aş vrea să îmi imaginez lucrul ăsta”, a spus Ciprian Marica, după amicalul cu FC Voluntari 2, câştigat de cei de la Farul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele