Ultima oră
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă

Ciprian Marica, revoltat de atacurile românilor împotriva lui Sebastian Colţescu! "În momentele delicate, ne sfâşiem între noi"

Fotbal Internațional Publicat de Andrei Ionascu pe 9 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19645236/1/mari.jpg

Arbitrul Sebastian Colţescu este acuzat de rasism în urma unei afirmaţii făcute în timpul meciului PSG – Istanbul Başakşehir, din grupele Ligii Campionilor. Fostul international Ciprian Marica s-a declarat revoltat de reacţia autorităţilor din România, care au condamnat incidentul cu tentă rasistă.

Scandalul a pornit de la modul în care Sebastian Colţescu s-a referit la antrenorul secund de la Başakşehir, camerunezul Pierre Webo. Arbitrul de rezervă l-a chemat pe centralul Ovidiu Haţegan şi i-a cerut să-l avertizeze pe “ăla negru”, faptul care i-a înfuriat pe turci.

FRF, LPF şi Ministerul Tineretului şi Sportului s-au delimitat de acest incident şi au anunţat măsuri dure dacă va fi confirmat gestul de rasism din partea lui Colţescu.

"S-a uitat în această zi de viruşi, boli, morţii din spitalele groazei, criză politică, moartea sportului românesc, criza financiară, etc. Toate relele pe care le trăim au dispărut când a zis un arbitru român "ăla negru". S-a exprimat greşit, va plăti, probabil. Dar ce a urmat e greu de înţeles pentru mine.

Reacţia străinilor nu e subiectul acestei opinii. Pe mine mă dezgustă modul oribil în care s-au grăbit unii de aici, instituţii, autorităţi, cum s-ar spune, să arunce cu piatra. Au simţit ei ca e ocazia să se bage în seamă, să incrimineze, sa înfiereze. Nu s-a încercat să lămurească exact ce s-a întâmplat. Au lovit, că dă mai bine!

Asta dovedeşte cum suntem noi românii în momentele delicate: ne sfâşiem între noi, să nu apuce alţii să o facă. Dacă e jos unul de-al nostru, noi îl lovim primii, asa ne facem remarcaţi! Ne înjura un străin, sărim şi noi să ne înjurăm mai tare. Vrea un străin să cumpere ceva, ne oferim noi să ne vindem gratis, doar pe comisioane! 

Noi nu facem nimic bun din funcţiile în care suntem puşi, dar ne cerem scuze străinilor cu capul în pământ, condamnăm cu lacrimi de crocodil. Abia am aşteptat ocazia asta, avem asa o satisfacţie ciudată! S-a împământenit vorba aia: nu e om ca şi românul, unde-s doi te vinde unul!

Băi, nu vă mai cereţi scuze în numele meu! Şi poate nici al altor români! Chiar dacă vă e greu să credeţi, mai sunt şi români cu coloană vertebrală!", a scris Ciprian Marica pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri