Ultima oră
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi
Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania
Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United
Veste proastă pentru FCSB! Când poate reveni Adrian Şut într-un meci de fotbal Veste proastă pentru FCSB! Când poate reveni Adrian Şut într-un meci de fotbal
VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile
Rangers – Aberdeen, sâmbătă, de la 14.30, pe Look Sport+. Hagi Jr. va sărbători primul titlu câştigat în Scoţia
Rangers – Aberdeen, sâmbătă, de la 14.30, pe Look Sport+. Hagi Jr. va sărbători primul titlu câştigat în Scoţia

Ciprian Marica se alătură campaniei umanitare promovate de arbitrul Octavian Şovre. “Îi mulţumesc. Ne-a dat o lecţie importantă”

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20105730/1/mari.jpg

Arbitrul asistent Octavian Şovre i-a cerut un autograf atacantului norvegian Erling Haaland, după meciul pierdut de Borussia Dortmund, scor 1-2, cu Manchester City, în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. A fost  vorba despre un demers umanitar, de strângere de fonduri pentru Asociaţia SOS Autism Bihor. Fostul international Ciprian Marica s-a oferit să contribuie la această campanie şi l-a felicitat public pe Octavian Şovre pentru iniţiativă.

La finalul meciului Manchester City - Dortmund, pe tunelul de la vestiare, Octavian Şovre, membru în brigada condusă de către Ovidiu Haţegan, este văzut cum îi cere un autograf lui Haaland.

Acest gest a fost condamnat de către presa din Anglia, dar şi de către foşti arbitri internaţionali din România, precum Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu.

Octavian Şovre, un arbitru asistent cu multă experienţă internaţională (al 17-lea an consecutiv pe lista FIFA), ajută de mai bine de 5 ani un centru unde copii şi adulţi cu forme grave de autism din judeţul Bihor fac terapie.

“Nu am telefonul lui Octavian Sovre, nu ne-am întâlnit vreodată în particular. Drept pentru care scriu aici, sigur ma va contacta cineva implicat. Nu vreau să-l felicit, nici să-l cert. Vreau doar să-i mulţumesc că ne-a dat o lecţie importantă! Chiar aşa "cerşind un autograf".

Cât am jucat, nu prea am pus preţ pe tricouri. Am făcut schimb cu adversarii şi le-am oferit celor care mi le-au cerut. Dar la diversele acţiuni la care am participat în ultima vreme, am mai păstrat unele, pentru altele am licitat.

Voi oferi două dintre cele mai dragi lui Octavian Sovre şi fundaţiei SOS Autism pentru care el şi colegii lui donează suveniruri. Unul este al meu de la "Centenarul fotbalului românesc", iar celălalt este al lui Daniel Niculae, cu autografele tuturor participanţilor, tricou câştigat de mine la licitaţia caritabilă de după eveniment. Sper din suflet sa va fie de folos! Şi ii rog pe toţi colegii mei din sport sa doneze măcar o amintire cu care sa insenineze ziua, poate chiar viata unui semen care are nevoie”, este mesajul lui Ciprian Marica postat pe Facebook.

 

Nu am telefonul lui Octavian Sovre, nu ne-am întâlnit vreodată în particular. Drept pentru care scriu aici, sigur ma va...

Publicată de Ciprian Marica pe Joi, 8 aprilie 2021

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri