Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Ciprian Marica trage un semnal de alarmă, după eşecurile din sportul românesc. "Am ajuns de râsul lumii într-un domeniu care este cel mai bun ambasador"

Sporturi Publicat de Andrei Ionascu pe 30 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20326993/1/mari.jpg

Fotbalul românesc a înregistrat un eşec răsunător în noua competiţie UEFA, Conference League. În plus, naţionala României s-a făcut de râs la Jocurile Olimpice, împotriva unor echipe modeste. Nici evoluţia în ansamblu a sportivilor români la Tokyo nu este la nivelul aşteptat, fiind cucerite doar patru medalii până acum (una de aur şi trei de argint). Fostul international Ciprian Marica este de părere că este necesară o strategie de salvare a sportului românesc, prin investiţii importante.

FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi s-au oprit în turul 2 preliminar al Conference League, eliminate de Şahtior Karagandy (Kazahstan), Laci (Albania) şi Spartak Trnava (Slovacia). Doar CFR Cluj continuă parcursul european, în Liga Campionilor.

"A fost o seară neagră pentru sportul românesc! A fost o săptămână neagră pentru sportul românesc! A fost o vară neagră pentru sportul românesc! A fost un an negru pentru sportul românesc!

Se repeta "negru" şi "sportul românesc". În scurt timp vom vorbi doar despre "negru". Sportul românesc, mort acum, va fi îngropat şi va rămâne doar în amintiri tot mai îndepărtate!

Hai să facem un bilanţ, la cald, aşa:

- România U23 a plecat acasă de la Olimpiada de Tokyo. N-am marcat niciun gol într-o grupă cu Honduras, Noua Zeelandă, Coreea de Sud. Am câştigat un meci cu un autogol, dar nu am tras niciun şut pe poartă.

- FCSB este eliminată din Conference League de Karagandi din Kazahstan

- Craiova eliminată din Conference League de KF Laci din Albania.

-  Campioana României s-a chinuit cu o echipă din Gibraltar! Da, da, ştiaţi ca pe stânca Gibraltar sunt maimutici cu care-şi fac toţi turiştii poze, uite că e şi fotbal.

Concluzia :

Se alege praful de tot sportul românesc!

Oameni buni, daţi o lege a sponsorizării pt sport ! Implementaţi strategii de salvare a sportului reale, nu pe hârtie şi pe vorbe! Am ajuns în asemenea hal de dezinteres încât Ministerul tineretului şi sportului da banii înapoi la rectificare bugetară ca nu ii cheltuie

Statul roman oferă beneficii marilor companii străine, care nu oferă nimic sportului, educaţiei, sănătăţii în România. Branduri româneşti se duc sponsori in străinătate, Dacia la Udinese, Digi mai nou la Espaniol Barcelona !

Am ajuns de rasul lumii !intr-un domeniu care este cel mai bun ambasador al României. Care oferă cea mai buna vizibilitate! Ca un exemplu, despre Olimpiadă se vorbeşte în toată lumea, la orice oră!  Am pus aici un bilanţ al medaliilor obţinute la Jocurile Olimpice la ultimele ediţii. Prima căsuţa e aur apoi argint. Acest tabel e cea mai cruntă radiografie a decăderii sportului romanesc. Se poate mai rău? Sigur ca se poate. La următoarea ediţie e posibil sa numărăm pe degetele de la o mână nu medaliile, ci sportivii care s-au calificat", este mesajul lui Ciprian Marica, postat pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele