Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Ciprian Tătăruşanu, elogiat de Gazzetta dello Sport şi de Antonio Conte: ”Nu a fost Donnarumma, dar nimeni nu şi-a dat seama”

AC Milan Publicat pe 27 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19932788/1/tatarusanu.jpg

Evoluţia lui Ciprian Tătăruşanu din Inter – AC Milan, 2-1, nu a trecut neobservată nici de către presa din Italia. Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au spus că absenţa lui Donnarumma nu a fost observată şi au lăudat intervenţiile lui ”Tătă” în faţa starurilor lui Inter Lukaku, Sanchez, Lautaro Martinez, Hakimi şi Kolarov.

Prestigioasa publicaţie a punctat şi asupra faptului că Ciprian Tătăruşanu nu a avut nicio vină la cele două goluri încasate de către AC Milan din penalty şi din lovitură liberă.

”Nu a fost Donnarumma, dar nimeni nu şi-a dat seama. Milan a fost eliminată, dar clar nu din cauza portarului, care s-a opus în faţa tuturor: două parade contra lui Lukaku şi câte una la Sanchez şi Lautaro Martinez, toate de aplaudat. Răspunde excelent şi în faţa lui Hakimi şi Kolarov.

Nimic de făcut la lovitura liberă a lui Eriksen şi la penaltiul executat perfect. La un moment dat, presiunea pusă de Inter a devenit insuportabilă. Tătăruşanu, cel mai bun de pe teren. O consolare mică, având în vedere că Inter a câştigat.”, au scris jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport, care i-au acordat lui Tătăruşanu nota 8, cea mai mare din Derby della Madonnina.

Şi Antonio Conte, antrenorul rivalilor de la Inter Milano, a avut numai cuvinte de laudă la adresa portarului român: ”Tătaruşanu a fost cel mai bun pe teren în această partidă. Nu este posibil să ne creăm ocazii atât de multe şi să înscriem atât de puţine goluri. Trebuie să ne îmbunătăţim mult în acest sens.”.

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele