Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

City şi-a trimis un tânăr jucător în Championship

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 12 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/19511710/1/robi.jpg

Pep Guardiola l-a împrumutat pe Patrick Roberts (23 de ani) la Middlesbrough, în Championship, grupare care a fost la un pas să retrogradeze la finele sezonului trecut.

Roberts a fost adus în 2015 de la Fulham, pentru suma de 7,2 milioane de euro, însă nu s-a impus în echipa ”cetăţenilor”, deşi era văzut ca şi un mare talet al fotbalului englez.

 

De-a lungul carierei a mai trecut sub formă de împrumut pe la: Celtic, Girona, Norwich şi acum Middlesbrough.

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele