Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Claudiu Keşeru, în negocieri avansate cu Ferencvaros. Campioana Ungariei a pus ochii pe atacantul FCSB-ului

FCSB Publicat pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20552691/1/keseru-111fb.jpg

Claudiu Keşeru (35 de ani) va pleca mai mult ca sigur de la FCSB, în vară, aşa cum a dat de înţeles patronul bucureştenilor, Gigi Becali. Atacantul pare că încă mai este la căutare pentru echipele importante din zona Europei de Est, în ciuda vârstei, iar pentru serviciile lui şi-a anunţat disponibilitatea unui contract şi Ferencvaros, nimeni alta decât campioana Ungariei.

Conform Eurosport, discuţiile dintre Keşeru şi Ferencvaros sunt avansate, astfel că sunt toate şansele să se ajungă la un acord. El ar fi putut face trecerea în Ungaria chiar din această iarnă, dar are deja două echipe pentru care a jucat, FCSB şi Ludogoreţ.

Ei să se întărească, să facă ce vor (n.r. - CFR Cluj). Suntem pe locul doi, este asigurat de cupele europene. Am scăpat de Budescu, 25.000 salariu. În vară pleacă şi Keşeru, poate pleacă şi Tănase, dacă-l transferăm. Nu risc banii mei! Bani de la mine nu mai dau”, spunea Becali zilele trecute.

Început bine sub comanda lui Edward Iordănescu, parcursul lui Keşeru la FCSB părea că se va încheia în această iarnă, Gigi Becali transmiţând că vrea să găsească o modalitate pentru a se despărţi de atacantul pe care-l consideră mult prea bine plătit pentru randamentul pe care-l dă. Doar că opţiunile lui Keşeru nu existau!

Fostul internaţional a apucat să joace 60 de minute pentru Ludogoreţ în startul acestui sezon, în meciul cu Şahtior Soligorsk din preliminariile Ligii Campionilor, iar FCSB a devenit, apoi, a doua echipă a stagiunii. Cum regulamentul nu-i permite unui fotbalist să joace pentru trei echipe în acest sezon, atacantul va rămâne în lotul lui Toni Petrea până la vară, când va putea schimba din nou echipa.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele