Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Claudiu Petrila, din nou decisiv pentru CFR. ”O să rămână o amintire frumoasă, dar din păcate nu a fost golul victoriei”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 1 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20413535/1/pet.jpg

CFR Cluj a obţinut primul punct în Conference League, la capătul unui meci greu cu Randers, terminat 1-1. Danezii au început mult mai bine partida, dar Petrila a salvat situţia.

Kamara a deschis scorul, atacantul din Sierra Leone s-a desprins fără probleme din marcaj şi l-a învins pe Figueiredo cu o lovitură de cap. Cei de la Randers au rămas la comenzi până în a doua jumătate a repriziei a doua. Dan Petrescu mută inspirat şi îl trimite în teren pe Claudiu Petrila, care a egalat, după o pasă de senzaţie de la Deac.

Tânărul de 20 de ani a declarat că reuşita din poarta danezilor îi va rămâne întipărită în memorie pentru toată viaţa, însă regretă că nu a putut să îşi ajute echipa să câştige.

”A fost forte greu. Am întâlnit o echipă foarte bună. Ştim că cei din Danemarca sunt foarte agresivi şi masivi. Eu zic că am făcut faţă cu brio. Din păcate nu am reuşit să câştigăm azi, dar cu siguranţă o să o facem duminică. E primul gol în Europa.

O să rămână o amintire frumoasă, dar din păcate nu a fost golul victoriei. Mai avem patru meciuri. În Cehia nu am făcut o figură frumoasă, dar sperăm să facem în continuare”
, a declarat Claudiu Petrila, la finele partidei, pentru sport.ro

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele