Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Cliff Robinson, fost All-Star NBA, a încetat din viaţă la vârsta de 53 de ani

Baschet Publicat pe 29 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19465054/2/cliff.jpg

Cliff Robinson, fost All-Star NBA, care a jucat pentru echipe ca Portland Trail Blazers şi Phoenix Suns, a încetat din viaţă, la vârsta de 53 de ani.

“Familia UConn Basketball deplânge pierderea unui om şi jucător legendar, Clifford Robinson”, a notat pe Twitter echipa de baschet a Universităţii Connecticut, pentru care Robinson a jucat până în 1989.

Cauza decesului fostului baschetbalist nu a fost precizată, dar Robinson a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. În 2017, el a suferit un accident vascular cerebral, în 2018 i s-a înlăturat o tumoare de pe maxilar, iar în martie 2019 a fost operat după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Robinson a evoluat de-a lungul carierei la Portland Trail Blazers, Phoenix Suns, Detroit Pistons, Golden State Warriors şi New Jersey Nets. El a fost ales pentru All-Star Game în 1994. S-a retras din activitatea sportivă în 2007.

În 2014, Cliff Robinson a fost concurent în show-ul Survivor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele