Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Clubul Rapid, somat să plătească restanţele salariale către foştii antrenori Adi Iencsi şi Vali Negru

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 18 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19990293/1/iencsi.jpg

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a somat clubul Rapid să le plătească fostului antrenor principal Adrian Iencsi şi secundului Valentin Negru salariile restante, precum şi salariile până la sfârşitul sezonului, mai exact până la 30 iunie 2021.

Adrian Iencsi şi Valentin Negru au condus formaţia giuleşteană doar 79 de zile, în debutul ediţiei 2020-2021 a Ligii a 2-a, de pe 10 august până la 27 octombrie 2020.

De la 1 decembrie 2020, Nicolae Grigore este antrenorul Rapidului, având ca obiectiv promovarea în Liga 1

Alţi doi membri ai staff-ului condus de către Adrian Iencsi, al doilea secund Mihai Ianc şi preparatorul fizic Vlad Gabriel Ţăran, au câştigat litigiile cu FC Rapid şi trebuie plătiţi până la 30 iunie 2021.

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF a mai obligat FC Rapid la plata restanţelor financiare către foştii săi jucători Sandro Djuric şi Saifeddine Alami.

Rapid se pregăteşte pentru reluarea Ligii a 2-a. ‘Alb-vişiniii’ vor juca joi, 25 februarie, de la ora 17:00, cu Gloria Buzău, în deplasare, în direct pe Look Sport. Rapid ocupă locul 4 în clasament, după 13 meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele