Ultima oră
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi
VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă" VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă"
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor
Brazilianul Raul Nantes Campos revine la Dinamo Brazilianul Raul Nantes Campos revine la Dinamo

Cluburile din Europa care îl vor pe Alexandru Creţu, după rezilierea contractuală cu Maribor

Stranieri Publicat pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20163976/1/alexandru-cretu-nk-maribor.jpg

Alexandru Creţu (29 de ani) este dorit de mai multe cluburi, după ce a reziliat contractul cu cei de la Maribor. Pe lângă interesul declarat al celor de la FCSB, de mijlocaşul român se mai interesează şi formaţii din alte ţări, din campionate destul de importante din Europa.

Cluburile care îl vor pe Alexandru Creţu sunt, printre altele, Dinamo Zagreb şi Partizan Belgrad, fiind de aşteptat ca acestea să îl oferteze pe român şi să îi dea un salariu destul de consistent, în cotextul în care poate semna liber.

Nu am discutat cu nimeni de la FCSB. Am citit declaraţiile domnului Becali despre Creţu, dar nu ştiu cu cine au vorbit conducătorii de acolo. Prioritatea lui Creţu o reprezintă un nou contract în străinătate.

Maribor s-a comportat ca un club mare, nu avem nimic de reproşat, le mulţumim oamenilor cu care am colaborat în Slovenia! Revenirea în România nu e prima opţiune a lui Alex acum”, spunea Zvonko Milojkovici, agentul lui Alexandru Creţu pentru GSP.

Alexandru Creţu juca la Maribor din 2018,  iar în acest sezon a prins nu mai puţin de 23 de partide. Datorită evoluţiilor bune din Slovenia, el a şi fost convocat la echipa naţională în câteva rânduri, de selecţionerul Mirel Rădoi.

Creţu este cotat la 400.000 de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele