Ultima oră
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie
Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO

Coleg cu nume pentru Gabi Tamaş în centrul defensivei. Dublul campion al României cu CFR continuă la U Cluj: "Făceam o mare greşeală"

Liga II Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19450421/1/am.jpg


Universitatea Cluj continuă să se întărească în tentativa de a promova în Casa Liga 1 sezonul viitor, iar ultima reuşită a ardelenilor este convingerea lui Andrei Mureşan, 35 de ani, fost stoper la CFR, să continue sub comanda lui Adrian Falub.
 
Veteranul a lăsat Gruia pentru Şepcile Roşii în iarnă, iar după startul pandemiei era convins să renunţe la cariera e fotbalist. Doar că perioada de pauză i-a redat entuziasmul, iar Mureşan este acum gata să facă pereche cu Gabi Tamaş în centrul liniei defensive a clujenilor:„Am ales să mă întorc în primul rând pentru colectivul care este aici, la FC Universitatea Cluj. Aceşti oameni mi-au arătat iubire şi la un astfel de lucru eu nu am cum să ramân indiferent. În al doilea rând mi-e dor de fotbal, faptul că am stat fără fotbal mi-a arătat că aş fi făcut o greşeală mare, pe care cu siguranţă o regretam mai târziu. Sper din suflet ca anul acesta să aducem echipa în prima ligă, atât pentru noi, cât şi pentru suporteri”, a declarat Mureşan, pentru site-ul oficial al echipei de pe Cluj Arena.
 
Fost jucător la Rapid, U Cluj, Gloria Bistriţa, Kuban Krasnodar, Kazan Lankaran, Astra, Sheriff Tiraspol şi CFR, Mureşan are două titluri de campion al României cu formaţia din Gruia, de unde a plecat în iarna lui 2020.
 
Prin convingerea lui Mureşan, U Cluj îşi betonează renumele de cea mai experimentată echipă din Liga 2, avându-i în componenţă pe alţi veterani precum Gabi Tamaş, George Florescu şi Dorin Goga, toţi în vârstă de 36 de ani, sau Laurenţiu Rus, 35 de ani.

FOTO: Sport Pictures
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele