Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Colţescu continuă să fie atacat după episodul de la PSG - Başakşehir: ”Nu se poate să te adresezi cuiva spunând 'negrul acela de pe bancă'”

Champions League Publicat pe 28 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20265034/1/coltescu.jpg

Ministrul Sportului din Franţa, Roxana Mărăcineanu, nu-şi schimbă poziţia în ceea ce priveşte ”actul” de rasism de la meciul din Liga Campionilor dintre PSG şi Başakşehir, când arbitrul Sebastian Colţescu l-a numit ”negru” pe Demba Ba. Chiar dacă UEFA a decis că nu a fost vorba de rasism, Roxana Mărăcineanu continuă să creadă că a fost vorba, în sine, de rasism.

Îmi menţin aceeaşi declaraţie şi acum pentru că nu se poate să te adresezi cuiva spunând 'negrul acela de pe bancă'... poţi spune 'persoana care este îmbrăcată în roşu' de exemplu.

Da, UEFA a decis că nu este (n.r.- rasism), dar UEFA decide multe lucruri cu care nu suntem de acord", a afirmat Mărăcineanu.

Demba Ba a devenit şi mai cunoscut în fotbal, după ce a fost implicat în aşa-zisul scandal de rasism, de la partida dintre PSG şi Istanbul Basaksehir, condusă de o brigadă din România, în care s-au regăsit Ovidiu Haţegan, Sebastian Colţescu şi Octavian Şovre.

Nu în urmă cu foarte mult timo, Demba Ba a rămas fără contract. Turcii de la Istanbul Başakşehir au decis să încheie înţelegerea care expira la finalul acestui sezon. Conducerea nu a mai aşteptat însă terminarea campionatului şi a decis să termine încă de pe acum colaborarea cu atacantul african.

Demba Ba, în vârstă de 35 de ani, a făcut un sezon modest pentru gruparea din Turcia. A marcat de numai 9 ori şi a oferit 3 pase decisive în 37 de confruntări. În cariera atacantului mai apar echipe importante de la nivel european.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt