Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Coman a revenit la antrenamentele colective ale lui Bayern Munchen, după operaţia pe cord

Bayern Munchen Publicat pe 27 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20409137/2/bayern-munchen-aaaaaa.jpg

Internaţionalul francez al echipei Bayern Munchen, Kingsley Coman, a revenit la antrenamentele normale, luni, după ce în urmă cu două săptămâni a fost operat pe cord.

Internaţionalul francez de 25 de ani a început alergările joi şi este puţin probabil să evolueze, miercuri, în Liga Campionilor, cu Dinamo Kiev.

Coman a fost supus unei intervenţii chirurgicale minore pentru o problemă cardiacă la 17 septembrie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele