Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Comisia de Disciplină a FRF a anunţat sancţiunile de după meciurile din etapa a XVI-a a Ligii 1. Trei jucători au fost vizaţi

Liga I Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20479431/1/rap-chi.jpg

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis sancţiuni pentru Laurenţiu Corbu, Tiberiu Căpuşă şi Alexandru Creţu după eliminările de la partidele din etapa a XVI-a a Ligii 1.

Decizizile comisiei sunt următoarele:

AFC Chindia Târgovişte vs.FC Rapid 1923 - Eliminări Corbu Nicolae Laurenţiu, Căpuşă Tiberiu Ionuţ - În baza art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Corbu Nicolae Laurenţiu (AFC Chindia Târgovişte) cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei; În baza art .63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancţionează jucătorul Căpuşă Tiberiu Ionuţ (AFC Chindia Târgovişte) cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.

ACS Campionii FC Argeş vs. Universitatea Craiova  - Eliminare Creţu Alexandru   - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Creţu Alexandru (Universitatea Craiova) cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.


În etapa a XVI-a a primului eşalon, Chindia şi FC Rapid au remizat, scor 2-2, iar FC Argeş a învins cu 3-2 Universitatea Craiova. Corbu a fost eliminat în minutul 33, iar Căpuşă a primit cartonaş roşu în minutul 45+2 al partidei Chindia – Rapid, după două galbene. La meciul FC Argeş – Universitatea Craiova, Creţu a fost eliminat în minutul 12.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele