Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Comunicatul oficialilor din F1, după ce Sergio Perez a fost confirmat cu Coronavirus

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 31 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19437208/1/perez.jpg

Agitaţie mare în Formula 1. Mexicanul Sergio Perez a fost depistat pozitiv cu Coronavirus, la retestare. Primul test al pilotului celor de la Racing Point a ieşit neconcludent.

"Perez a intrat în carantină conform protocolului şi va continua procedurile stabilite de autorităţi pentru a retricţiona acest incident astfel încât să nu existe vreun impact asupra cursei din acest weekend," se arată într-un comunicat emis de Formula 1.

Este primul caz pozitiv din competiţie. Perez va fi înlocuit de unul din piloţii de rezervă ai echipei, fie Stoffel Vandoorne, fie Esteban Gutierrez.

Oficialii din ”Marele Circ” au venit cu lămuriri legat de Marele Premiu al Marii Britanii: "Acest incident nu va avea impact asupra cursei din weekend".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele