Ultima oră
VIDEO ǀ Victorie dramatică pentru PSG cu Lyon VIDEO ǀ Victorie dramatică pentru PSG cu Lyon
Mihăilă a înscris un gol, dar Parma a pierdut cu 1-2 meciul cu Cremonese în Serie B Mihăilă a înscris un gol, dar Parma a pierdut cu 1-2 meciul cu Cremonese în Serie B
VIDEO ǀ Borussia Dortmund a obţinut o victorie cu 4-2 în meciul cu Union Berlin. Haaland a înscris două goluri VIDEO ǀ Borussia Dortmund a obţinut o victorie cu 4-2 în meciul cu Union Berlin. Haaland a înscris două goluri
Victorie pentru Răzvan Lucescu şi Alexandru Mitriţă în campionatul Greciei Victorie pentru Răzvan Lucescu şi Alexandru Mitriţă în campionatul Greciei
Alex Cicâldău, remarcat de presa turcă. ”A avut o prestaţie solidă” Alex Cicâldău, remarcat de presa turcă. ”A avut o prestaţie solidă”
A fost ales arbitrul meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Partida se vede în direct pe Look Sport+, luni de la ora 21:00 A fost ales arbitrul meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Partida se vede în direct pe Look Sport+, luni de la ora 21:00

Concluzia amară a lui Paulo Fonseca, după ce a AS Roma a ieşit din Europa League: ”Am jucat foarte bine, dar nu a fost de ajuns”

AS Roma Publicat pe 7 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/20165782/1/paulo-fonseca.jpg

Paulo Fonseca, antrenorul echipei AS Roma, a declarat că formaţia sa a pierdut calificarea din cauza unei reprize teribile din partida tur.

Tehnicianul romanilor a fost mulţumit de evoluţia elevilor săi din meciul retur, însă, după cum a recunoscut chiar el, nu a fost suficient pentru răsturnarea sorţii calificării.

“Suntem eliminaţi din cauza acelor 45 de minute teribile de la Manchester. Astăzi (n.r. - joi) am jucat foarte bine, dar nu a fost de ajuns. Am început foarte bine şi am avut multe ocazii, iar adversarii au înscris la prima ocazie. Am avut puterea de a reacţiona foarte bine.”, a declarat Fonseca.

Manchester United s-a calificat, joi seară, în finala Ligii Europa, deşi a fost învinsă cu 3-2 de AS Roma în returul semifinalelor. În tur, scorul a fost 6-2 pentru United.

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele