Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Spania - Polonia, de la 22:00. Germania a trecut la pas de Portugalia, Ungaria a făcut meciul ultimilor zeci de ani contra campioanei mondiale, Franţa LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Spania - Polonia, de la 22:00. Germania a trecut la pas de Portugalia, Ungaria a făcut meciul ultimilor zeci de ani contra campioanei mondiale, Franţa
CFR Cluj a făcut 1-1 cu Ludogoreţ, în al doilea amical din Austria CFR Cluj a făcut 1-1 cu Ludogoreţ, în al doilea amical din Austria
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate! Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate!
Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia
Vlad Muţiu a semnat cu FC Hermannstadt
Vlad Muţiu a semnat cu FC Hermannstadt

Concluzia amară a lui Paulo Fonseca, după ce a AS Roma a ieşit din Europa League: ”Am jucat foarte bine, dar nu a fost de ajuns”

AS Roma Publicat pe 7 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/20165782/1/paulo-fonseca.jpg

Paulo Fonseca, antrenorul echipei AS Roma, a declarat că formaţia sa a pierdut calificarea din cauza unei reprize teribile din partida tur.

Tehnicianul romanilor a fost mulţumit de evoluţia elevilor săi din meciul retur, însă, după cum a recunoscut chiar el, nu a fost suficient pentru răsturnarea sorţii calificării.

“Suntem eliminaţi din cauza acelor 45 de minute teribile de la Manchester. Astăzi (n.r. - joi) am jucat foarte bine, dar nu a fost de ajuns. Am început foarte bine şi am avut multe ocazii, iar adversarii au înscris la prima ocazie. Am avut puterea de a reacţiona foarte bine.”, a declarat Fonseca.

Manchester United s-a calificat, joi seară, în finala Ligii Europa, deşi a fost învinsă cu 3-2 de AS Roma în returul semifinalelor. În tur, scorul a fost 6-2 pentru United.

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele