Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Concluzia fermă a unui fost internaţional român după egalul cu Irlanda de Nord: ”Iar ne îmbătăm cu apă rece!”

Echipa nationala Publicat pe 19 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19622375/1/xurn-binary-dpa-com-20090101-201118-99-382266-filed.jpg

Iulian Apostol a reacţionat după Irlanda de Nord – România, 1-1. Fostul internaţional român este de părere că rezultatul şi evoluţia jocului au fost previzibile, deoarece s-au întâlnit două echipe aflate aproximativ la acelaşi nivel. Apostol consideră că ar trebui să acceptăm realitatea aşa cum este ea şi să înţelegem că, cel mai probabil, aceasta este valoarea echipei naţionale. Altfel, ne vom îmbăta cu apă rece în continuare.

”Mă bucur că vedem antrenori tineri, cărora li se dă încredere. Au fost antrenori cu experienţă mare, dar la naţionala noastră trebuie să se schimbe generaţiile. Cu siguranţă vom mai rata calificări. Nu înseamnă că dacă punem un antrenor cu experienţă ne vom califica. Nu văd de ce să nu dăm încredere tinerilor.

Meciul de aseară a avut un istoric previzibil. Au fost două echipe de acelaşi nivel. Irlanda de Nord a avut 20 de minute după pauză în care a pus presiune, dar nu cred că a fost peste. Multă lume spune că trebuia să forţăm şi că putem mai mult. Nu ştiu dacă putem mai mult! Trebuie să fim realişti şi să vedem unde suntem.

Dacă te uiţi la echipa naţională, vezi că echipa a suferit multe schimbări şi a avut jucători noi. Mirel nu a putut să aibă şi el un program, nu a avut meciuri în care să ruleze mai mulţi jucători. A debutat direct cu un meci oficial. El este în căutări, vrea să facă un schelet şi spună «Am un lot de 30 de jucători şi cu ăsta merg!». E greu să spun că e ceva care dă speranţe. Avem fotbalişti care joacă puţin în străinătate şi de puţin timp, de doar doi sau trei ani.

Suporterul român ştie valoarea jucătorului. Mi se pare că ne îmbătăm cu apă rece! Cerem şi nu acceptăm realitatea. Hai să îmbrăţişăm realitatea şi să vedem unde suntem. Ce jucători producem? Soluţia pentru fotbalul românesc este să ne axăm pe copii şi naţionale de juniori să se califice la turneele finale. Altfel, iar ne îmbătăm cu apă rece şi ne luăm de jucători şi antrenori.”, a declarat Iulian Apostol pentru Gazeta Sporturilor.

  • Şapte selecţii şi un gol are Iulian Apostol pentru naţionala României. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri