Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

Concluziile lui Dan Petrescu după amicalul CFR Cluj - Gaz Metan 6-0. "Pentru mine, e cel mai rău acest rezultat. O să creadă băieţii că le ştiu pe toate"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 6 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20385236/1/cfr-gaz.jpg

CFR Cluj a câştigat, duminică seară, meciul amical cu Gaz Metan Mediaş, scor 6-0, la Cluj. Antrenorul Dan Petrescu şi-a felicitat jucătorii pentru acest succes neaşteptat de clar, dar a avertizat că echipa trebuie să rămână concentrată înaintea meciului cu FC Botoşani, din etapa a opta a Ligii 1.

Denis Rusu (29’), Gabriel Debeljuh (49’), Ciprian Deac (52’), Mike Cestor (56’), Valentin Costache (60’ - penalty) şi Alin Fica (70’) au înscris pentru CFR Cluj.

Echipa de start a CFR-ului: Bălgrădean - Graovac, Burcă, Cestor, Ştefan - Nana Boateng, Bordeianu, Culio - Deac, Rusu, Debeljuh.

Au mai evoluat în repriza a doua: Ciobotariu, Bouhenna, Fica, Costache, Gîdea, Hoban, Omrani, Itu, Figueiredo.

CFR Cluj, singura echipă din Liga 1 cu maximum de puncte după 7 runde, se pregăteşte pentru meciul din deplasare cu FC Botoşani, transmis în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro pe 11 septembrie, de la ora 21:00.

"Cred că e prima oară într-un amical la CFR când câştig cu 6-0. A fost atitudine bună la antrenamente, în ultimele zile. E normal, pentru că sunt un antrenor nou pentru majoritatea jucătorilor. Au jucat foarte bine, prima repriză a fost echilibrată. În repriza a doua, am profitat de spaţiile pe care le-am avut. Sincer, nu mă aşteptam să batem cu 6-0, pentru că Mediaş nu este o echipă atât de slabă. Băieţii au avut poftă mare de joc şi merită felicitaţi, chiar n-am ce să le reproşez astăzi.

Toţi au jucat foarte bine. Pe Culio şi Bordeianu îi cunosc foarte bine. Pe Boateng l-am studiat bine şi sper să ne ajute. Nu va fi uşor pentru el să intre direct, e un campionat nou pentru el. A fost foarte bine şi că a revenit Burcă. Pentru mine, cel mai rău pentru săptămâna viitoare va fi acest rezultat de 6-0, pentru că o să creadă băieţii că le ştiu pe toate. La Botoşani va fi un meci pe viaţă şi pe moarte, împotriva unei echipe care sigur va fi în play-off şi se va bate la primele trei locuri", a spus Dan Petrescu pentru CFR TV.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20385236/2/clasament-liga-1.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele