Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

Concordia Chiajna a transferat un mijlocaş din Casa Liga 1

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19888516/1/deac.jpg

Claudiu Niculescu primeşte transferurile de care are nevoie pentru a-şi atinge obiectivele la Concordia Chiajna. Divizionara secundă a anunţat transferul unui fotbalist cu multă experienţă.

Este vorba despre Gabriel Deac, care vine din postura de liber de contract de la FC Argeş. Mijlocaşul are 84 de partide în Casa Liga 1, unde a reuşit să marcheze de 4 ori. De asemenea, în sezonul trecut a evoluat în Liga 2, la Petrolul Ploieşti.

Cea mai importantă performanţă a carierei o reprezeintă Cupa României, pe care a câştigat-o cu FC Voluntari.

”GABRIEL MIHAI DEAC a semnat cu „VULTURII”!
Clubul Sportiv Concordia Chiajna a ajuns la un acord cu mijlocasul GABRIEL MIHAI DEAC pana in vara anului 2022. In varsta de 25 ani, Gabriel Mihai Deac a mai evoluat pentru echipele Petrolul Ploiesti (liga 2), FC Voluntari (liga 1) si FC Arges (liga 1). Acesta a adunat 84 de jocuri in liga 1 marcand 4 goluri si 24 jocuri in liga 2 marcand 6 goluri. Antrenorul Claudiu Niculescu l-a avut pe mijlocasul Gabriel Mihai Deac la echipa FC Voluntari cu care a castigat Cupa Romaniei si Supercupa Romaniei.
Bun venit, Gabriel Mihai Deac!”, este comunicatul emis de formaţia ilfoveană.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele