Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB

Liga I Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19496420/1/av.jpg


Nemulţumiţi de prestaţiile lui Adam Nemec, şefii lui Dinamo au decis să mai aducă un atacant sub comanda lui Cosmin Contra, iar în aceste zile forţează transferul lui Ante Vukusic (29 de ani), golgheterul lui Olimpija Ljublijana şi al campionatului sloven sezonul trecut.
 
Autor a 26 de goluri în 35 de meciuri jucate în stagiunea trecută, Ante Vukusic este o ţintă mai veche a lui Gigi Becali, cel care a încercat să-l aducă de mai multe ori la FCSB, dar de fiecare dată s-a lovit de suma mare, un milion de euro, cerută de sloveni. Acum, site-ul doarromania.ro anunţă că Vukusic e şi alegerea conducerii lui Dinamo, care încearcă să dea lovitura în ultimele zile ale perioadei de mercato. Vârful croat vrea să plece din capitala Sloveniei, a jucat doar 26 de minute în primele patru etape, iar Dinamo speră să-l împrumute gratis până în vară, când ar urma să achite şi suma de transfer. În acest moment, Olimpija vrea 800.000 de euro.

Vukusic vrea să plece. Duel Cortacero - Becali?

Ex-iugoslavul vrea să pună capăt experienţei în Slovenia, iar informaţia nu mai este de multă vreme un secret şi a fost făcută publică de Mladen Rudonja, directorul executiv al clubului şi marcatorul golului decisiv în barajul de tristă amintire România - Slovenia, din 2001: "Este adevărat! Lucrăm şi la capitolul plecări. Cekic vrea să plece. Ante şi el. Vidmar şi-a exprimat şi el dorinţa de a pleca. Vorbim despre asta şi avem anumiţi jucători în aşteptare, dacă vreunul dintre ei va pleca. Să îi putem înlocui. Vor exista plecări cu siguranţă", a declarat Rudonja, citat de presa slovenă.
 
Iar dorinţa lui Vukusic de a pleca poate reaprinde beculeţul şi pentru Gigi Becali. În condiţiile în care Sergiu Buş întârzie să confirme, iar Adrian Petre e pe picior pe plecare, e de aşteptat ca şi finanţatorul FCSB să se intereseze din nou de golgheterul pe care l-a mai vrut la FCSB în trecut.
 
Atacant cu o selecţie în naţionala Croaţiei, Vukusic a făcut valuri în 2012, când Pescara a plătit patru milioane de euro pentru a-l transfera de la Hajduk Split. Nu a convins în Italia, a avut experienţe în Elveţia (Lausanne) şi Belgia (Beveren), apoi a mai trecut pe la Greuther Furth (liga a doua germană), Olimpia Grudzias (Polonia) şi NK Krso (Slovenia) înainte să devină golgheterul lui Olimpija Ljubljana, fosta echipă a lui Alexandru Creţu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele