Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Condamnare la un an şi şase luni în cazul morţii lui Ekeng! Ce despăgubiri trebuie să primească familia fotbalistului

Superliga Publicat pe 4 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19381747/1/ekeng-patrick.jpg

Judecătoria Sectorului 2 a luat o primă decizie în cazul decesului fulgerător al mijlocaşului Patrick Ekeng, petrecut în urmă cu patru ani, în timpul unei partide Dinamo - Viitorul, din Liga 1.

Conform deciziei instanţei - care nu este definitivă şi poate fi atacată - medicul Mihaiela Elena Duţă, care ar fi trebuit să-l resusciteze pe fotbalist, a fost condamnată la un an şi şase luni de închisoare, cu suspendare, plus 60 de zile în folosul comunităţii.

Conform judecătorilor, familia fostului fotbalist va primi şi despăgubiri în valoare de 200.000 de euro, ce urmează să fie plătite în solidar de serviciul de ambulanţă PULS şi de medicul Mihaiela Elena Duţă, care nu a oferit primul ajutor conform protocoalelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele