Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Condiţia pusă de FCSB pentru a accepta 18 echipe în Casa Liga 1

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 22 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20566241/1/mihai-stoica-uta-arad-3.jpg

Salvarea lui Dinamo de la retrogradare ar putea veni chiar de la rivala FCSB. Mihai Stoica, managerul general al ”roş-albaştrilor”, a explicat care ar fi condiţia pentru care ar vota ca numărul de echipe să crească de la 16 la 18 în Casa Liga 1, ceea ce ar conduce la păstrarea ”câinilor” în primul eşalon, chiar dacă vor retrograda din punct de vedere sportiv.

Stoica îşi doreşte ca să se revină la sistemul tur-retur, în defavoarea celui curent de play-off/play-out, dacă se va majora numărul echipelor din primul eşalon.

”Uite, eu votez pentru (n.r.- 18 echipe în Liga 1), dacă vor fi 34 de etape. Adică tur-retur, fără play-off. Dacă vor fi 18, iar cu play-off, play-out şi unul care nu ştii dacă e play-off sau play-out, cum e prin Belgia, nu.

Aia nu, dar daca ar fi două de 17 (n.r.- două tururi de câte 17 etape fiecare), pentru că noi în play-off avem o experienţă…”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Din sezonul 2015-2016 a fost introdus în Casa Liga 1 sistemul play-off/play-out. De atunci, FCSB a terminat campionatul de cinci ori pe poziţia secundă şi o singură dată pe locul cinci. Mai mult decât atât, formaţia patronată de Gigi Becali este prima echipă care a câştigat sezonul regular, în stagiunea trecută, dar a pierdut campionatul în play-off.

FCSB este ultima campioană a Ligii 1 în sistemul tradiţional tur-retur. Costel Gâlcă antrena, în 2014-2015, gruparea ”roş-albastră”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele