Ultima oră
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"

Conducerea Barcelonei s-a decis. Ce se întâmplă cu Setien

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19421147/1/alg.jpg

Preşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat că oficialii catalani doresc ca antrenorul Quique Setien să rămână până la finalul contractului, adică şi sezonul viitor, deşi acesta este contestat din cauza rezultatelor slabe.

"Quique Setien va rămâne pe banca echipei şi la meciurile din Champions League (n.r. - din luna august). Ne dorim să fie antrenorul Barcelonei şi în sezonul următor. Intenţia noastră este ca oamenii să-şi ducă la bun sfârşit contractele. Da, Xavi va fi antrenorul echipei într-o bună zi. Dar acum nu ne gândim la asta.", a declarat preşedintele catalanilor, Josep Maria Bartolomeu.

Bartomeu a vorbit şi despre zvonurile privind venirea lui Xavi la FC Barcelona: "Mai devreme sau mai târziu, Xavi va fi antrenor la FC Barcelona. Dar toate la momentul potrivit. Repet: deocamdată noi nu căutăm antrenor".

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele