Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Conducerea celor de la CFR confirmă interesul pentru Wilfried Kanon. ”Negociem, discutăm, e un jucător interesant"

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 13 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20428806/1/wk.jpg

CFR Cluj continuă să se întărească şi să meargă în direcţia impusă de Dan Petrescu, iar ”Bursucul” a mai găsit un fundaş central care să-l ajute în tentativa de a repune pe picioare defensiva care i-a adus atâtea satisfacţii. Este vorba despre internaţionalul ivorian Wilfried Kanon.

Oficialul ardelenilor, Bogdan Mara a declarat că negocierile sunt avansate, însă discuţiile nu sunt încheiate.

"Kanon e un fotbalist bun, interesant, ne-a fost propus, dar nu e încă închis transferul. L-am analizat, ne place şi purtăm discuţii cu el.

Îmi aduc aminte de el de acum aproximativ 10 ani, era un tânăr de mare perspectivă, iar pe parcurs a demonstrat că a ajuns titular în naţionala Coastei de Fildeş, unde are 52 de meciuri. Nu ştim încă dacă îl semnăm. Negociem, discutăm, e un jucător interesant", a declarat Mara, pentru DigiSport.

Cotat la 1.5 milioane de euro, Kanon e deţinu de egiptenii de la Pyramids FC, dar în ultimul sezon a fost împrumutat la Al Gharafa, în Qatar, unde a jucat doar şapte meciuri şi a înscris un gol. Înalt de 1.90 metri, Kanon va primi un salariu de 15.000 de euro lunar, o sumă mare pentru standardele din Casa Liga 1.
 
Convocat de 52 de ori în naţionala Coastei de Fildeş, pentru care a marcat trei goluri, Kanon a mai jucat în România între 2012 şi 2013, pentru Gloria Bistriţa şi FC Braşov. Apoi a plecat în Olanda, la ADO Den Haag, unde a stat până în 2019, când a făcut pasul spre Pyramids.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele