Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Conducerea CFR-ului, reacţie sugestivă: "Am rămas şocat, nu-mi venea să cred. Mi-am dat seama că locul nostru nu e acolo"

CFR Cluj Publicat pe 11 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20357465/1/sg.jpg


Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii celor de la CFR Cluj, s-a arătat şocat, miercuri dimineaţă, de forţa de joc a celor de la Young Boys Berna, care a avut puterea de a marca de trei ori în 20 de minute şi a întoarce scorul în returul cu CFR Cluj, câştigat cu 3-1 pe teren propriu.
 
Conştient încă din tur de diferenţa mare de valoare, Gadola a pus accentul pe valoarea echipei elveţiene şi a recunoscut că, în acest moment, locul CFR-ului nu e în Liga Campionilor:
 
"E foarte, foarte clar că au meritat victoria, nu se poate pune problema că nu au meritat. Să dai trei goluri în 20 de minute după ce eşti condus cu 1-0...Fantastic! Nu credeam în minutul zece că-şi vor reveni rapid, dar m-au surprins tare şi merită victoria. Am spus asta ca să nu spun lucruri neplăcute despre echipa noastră. Aşa a fost şi în meciul tur, am dat un gol rapid, după care asta a fost, din păcate. Să iei trei goluri în 20 de minute e şocant! Cert e că nu merităm să fim acolo din moment ce luăm aşa bătaie. Nu mi-a venit să cred, nu puteam să cred (n. red - că echipa a încasat trei goluri în 20 de minute), a fost ceva şocant! Aseară mi-am dat seama că nu e locul nostru acolo.
 
Suntem într-o etapă în care trebuie să ne gândim că jucăm cu echipe bune. E absolut normal şi logic. Din punctul ăsta de vedere, sunt încântat că am ajuns să jucăm cu astfel de echipe. Să vedem cum vom juca! Conference League e un succes, dar eu mi-aş dori să ne calificăm în grupele Europa League. Pornim de la 0-0, să vedem", a declarat Gadola, la Pro X.
 
"M-a supărat Păun, dar vreau să-l înţeleg. A fost frustrat, şi-a dorit...A fost dezolat că arbitrul a fluierat un henţ. A făcut acel gest, dar îl înţeleg. Sunt emoţii, nu e uşor. A fost emoţionat, doritor. Asta a fost, ce să zicem?", a mai spus acţionarul CFR-ului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele