Ultima oră
VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. Baia Mare - Poli Iaşi 3-1. Petrolul - FC U Craiova, de la 18:45, pe Look Sport+. Mioveni - Rapid, de la 21:30
VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. Baia Mare - Poli Iaşi 3-1. Petrolul - FC U Craiova, de la 18:45, pe Look Sport+. Mioveni - Rapid, de la 21:30
Marius Copil, eliminat în primur tur al turneului challenger de la Bucureşti Marius Copil, eliminat în primur tur al turneului challenger de la Bucureşti
Adrian Porumboiu, convins că Rednic e varianta cea mai bună pentru Dinamo: ”Nu-i găseşti hibe în ceea ce priveşte calitatea profesională de antrenor” Adrian Porumboiu, convins că Rednic e varianta cea mai bună pentru Dinamo: ”Nu-i găseşti hibe în ceea ce priveşte calitatea profesională de antrenor”
VIDEO | Robert Lewandowski a primit Gheata de Aur, după un sezon fabulos la Bayern Munchen VIDEO | Robert Lewandowski a primit Gheata de Aur, după un sezon fabulos la Bayern Munchen
Hagi, despre meciul cu Sepsi: ”E un meci de Cupa României, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc”
Hagi, despre meciul cu Sepsi: ”E un meci de Cupa României, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc”
VIDEO | FC Voluntari, prima echipă calificată în optimile de finală ale Cupei României VIDEO | FC Voluntari, prima echipă calificată în optimile de finală ale Cupei României

Conducerea CSA Steaua, criticată dur pentru schimbarea lui Ogăraru. Dragomir: "E un zero tăiat cine l-a dat afară. E haos total acolo" EXCLUSIV

Emisiuni Publicat de Andrei Ionascu pe 19 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20301446/2/ogararu-steaua.jpg

George Ogăraru a fost înlăturat din funcţia de manager general al secţiei de fotbal a CSA Steaua, după promovarea echipei în Liga 2. Fostul fundaş urmează să se ocupe de centrul de copii şi juniori al Stelei. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, Dumitru Dragomir a criticat dur această decizie luată de conducerea CSA.

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, la finele sezonului 2021-2022, iar prioritatea clubului a devenit dezvoltarea unei academii.

George Ogăraru (41 de ani) s-a alăturat proiectului CSA Steaua la finalul anului trecut, la chemarea fanilor.

"Nici nu cred că puteau promova anul ăsta cei de la Steaua. Strategia lor e bună, dar e o surpriză pentru mine de ce a fost îndepărtat Ogăraru... bine, pentru Armată nu e o surpriză. Ogăraru este unul dintre viitorii preşedinţi puternici din România. Cum de l-au ‘luxat’ în felul ăsta? Indiferent ce se întâmplă, la Steaua nu eşti pe ordine. Ogăraru e un om deosebit, serios, ştie meserie. Să-l îndepărtezi în felul ăsta mi se pare un lucru neserios. Cred că nici mare brânză n-o să facă în viitor. Cel care l-a dat afară pe Ogăraru nu e profesionist, e zero tăiat! Puteţi să-i transmiteţi asta, că e un zero tăiat cine l-a dat afară!

Are experienţa necesară de la Ajax, ştie ce are de făcut la copii şi juniori. Dar când l-ai adus şi ai văzut că ai făcut performanţă cu el, este un om serios şi priceput... să-l îndepărtezi după promovare mi se pare una dintre cele mai mari tâmpenii! Dar sunt fel de fel de oameni nepricepuţi care conduc anumite cluburi. Către ce să se îndrepte echipa Armatei... acolo dacă nu erau Opriţa, Miu şi Ogăraru, mai stăteau 10 ani în judeţ. Cei de acolo se pricep doar la arme, de unde să se priceapă la fotbal? Unde a jucat comandantul? Vai de mama lor!

Este uşor de găsit un finanţator pentru Steaua. Este greu de găsit un om care să conducă. Din ce în ce mai puţini oameni se înhamă la lupta asta, este o luptă surdă, e greu să ţii în mână acel haos total de acolo. Dacă au putut să-l schimbe pe Ogăraru, este un haos total", a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

“Nici eu nu înţeleg, încerc să adun mai multe informaţii. O să stăm de vorbă într-o zi”, a spus Iulian Miu, oficial al CSA Steaua, în cadrul emisiunii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele