Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

Conducerea lui Bayern confirmă că se va despărţi de Alaba. Unde ar putea ajunge austriacul

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 21 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19741434/1/david-alaba.jpg

Karl-Heinz Rummenigge, preşedintele lui Bayern Munchen a confirmat despărţirea de David Alaba. Acesta se va realiza începând cu 1 ianuarie 2021.

”Am avut multe conversaţii cu el, dar noi am dorit un răspuns din partea lui până la sfârşitul lui octombrie. Acest lucru nu s-a întâmplat şi nu ştiu dacă se va mai întoarce la negocieri”, a declarat Rummenigge.

”Ce vreau să fie clar este că oferta noastră arată exact cât de mult îl apreciem, dar el nu a acceptat-o. Nu ştiu nimic despre zvonurile privind Real Madrid. Dar este liber să vorbească cu cine doreşte începând cu 1 ianuarie”, a declarat preşedintele bavarezilor.

David Alaba va pleca liber de la Bayern Munchen, motiv pentru care multe echipe se interesează de el. Este unul dintre cei mai buni fundaşi de bandă ai Europei, iar gândul că poate fi semnat gratis e în mintea multor cluburi. Austriacul, adversar al României în grupa de Liga Naţiunilor, s-a certat cu oamenii din conducerea lui Bayern Munchen.

Barcelona a încercat să îl transfere pe fundaş, dar în cele din urmă a ieşit din cursă, pentru că pretenţiile acestuia au fost considerate exagerate. Alaba a cerut 10 milioane de euro salariu, dar şi un bonus de 15 milioane de euro, în momentul semnării contractului.

Surpriza o constituie Chelsea, formaţia pregătită de Frank Lampard ar fi interesată să îl transfere pe Alaba încă de la începutul acestui an. Se pare că londonezii ar fi dispuşi să achite inclusiv o sumă de bani.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele