Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Conducerea lui Dinamo închide uşa în nas celor din DDB. ”Nu ne-am gândit nici măcar la faptul că am fost daţi jos de pe tricouri şi minţiţi”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 26 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19630847/1/dinamo-4.jpg

Peluza Cătălin Hîldan a anunţat, joi seată, că oferta făcută conducerii FC Dinamo prin ProgramDDB a fost refuzată şi că răspunsul oficialilor a cuprins o soluţie în care erau ignorate propunerile PCH.

“Am fost contactaţi de către conducerea spaniolă a clubului pentru a ajuta cu bani. N-am stat pe gânduri. Nu ne-am gândit nici măcar la faptul că am fost daţi jos de pe tricouri şi minţiţi în legătură cu motivele pentru care sigla DDB a fost înlăturată.  Nu ne-am gândit nici la faptul că proiectul nostru cu tricourile inscripţionate cu numele suporterilor a fost blocat în mod intenţionat de către actualul patron.  Aveam atâtea motive să răspundem scurt şi deja clasic: ”Proxima semana” (săptămâna viitoare). Dar nouă ne pasă de Dinamo. Aşa că am acţionat imediat. Am propus o ofertă cu două opţiuni, pentru ca şefii lui Dinamo să aibă de unde alege. În ambele variante Dinamo ar primi banii şi s-ar salva de la depunctare. Ştiind care este iminenţa acestor plăţi, i-am consultat de urgenţă pe membrii DDB, care au răspuns de o manieră impresionantă. Deşi platforma DDB a fost luată cu asalt şi votul a fost îngreunat, suporterii au stat până noaptea târziu şi au votat. La ora 10:00 erau 5420 de voturi, iar rezultatul 97,4% ”DA” Din păcate, dorinţa noastră de a ajuta a nu a fost luată în considerare. Oferta înaintată prin ProgramDDB a fost declinată de către conducerea clubului. Ni s-a răspuns cu o soluţie în care erau ignorate toate propunerile noastre.

Noi cerusem ca împrumutul să fie garantat printr-un gaj asupra acţiunilor deţinute de partea spaniolă. Dacă Pablo Cortacero este atât de sigur că în mai puţin de o lună va dispune de 5.000.000€ pentru majorarea de capital, e clar că nu ar trebui să fie nicio problemă să garanteze împrumutul cu acţiunile pe care le deţine. Din moment ce a refuzat oferta noastră, înseamnă că nici el nu crede în povestea cu milioanele de euro. Ba mai mult, ni s-a fluturat o hârtie cu valoare zero, prin care cineva garantează că ”săptămâna viitoare” vor intra 1.500.000€. Domnul şahist crede că ne face să schimbăm pionul pe regină...

Între timp am lucrat şi la un plan B şi suntem gata să oferim o altă soluţie pentru ca Dinamo să-şi achite datoriile urgente şi să scape de penalizare. Vom reveni cu detalii despre acest plan, în cazul în care se va apela la el”
, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Miercuri seara, Peluza Cătălin Hîldan anunţa că doreşte să împrumute FC Dinamo cu o sumă cuprinsă între 150.000 şi 200.000 de euro şi să primească în schimb între 25 şi 30% din acţiuni după ce spaniolii din conducere au comunicat că nu pot achita datoriile restante, lucru care va duce la depunctarea echipei.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero. La 30 septembrie, Cortacero a prezentat noua conduce a clubului formată în majoritate din spanioli.

Au fost transferaţi 14 jucători la Dinamo, pe salarii foarte mari. Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele