Ultima oră
VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo” VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo”
Unirea Slobozia va juca pentru prima dată în Superliga! Ialomiţenii sunt promovaţi matematic după succesul de la Mioveni Unirea Slobozia va juca pentru prima dată în Superliga! Ialomiţenii sunt promovaţi matematic după succesul de la Mioveni
Ar fi o mega lovitură! Risto Radunovic, dorit de o rivală din play-off a celor de la FCSB Ar fi o mega lovitură! Risto Radunovic, dorit de o rivală din play-off a celor de la FCSB
SPECIAL | România la turneele finale. Episodul 1: Regele Carol al II-lea, deschizătorul de drumuri SPECIAL | România la turneele finale. Episodul 1: Regele Carol al II-lea, deschizătorul de drumuri
VIDEO | Farul - Rapid 3-1. Giuleştenii sunt de nerecunoscut în play-off VIDEO | Farul - Rapid 3-1. Giuleştenii sunt de nerecunoscut în play-off
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

Conducerea lui Sepsi a anunţat numele noului antrenor. ”Contractul este valabil pe un sezon, cu posibilitate de prelungire”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 8 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20422802/1/bmb-2487.jpg

Sepsi OSK s-a despărţit recent de Leo Grozavu, iar alesul covăsnenilor pentru banca tehnică este antrenorul italian Cristiano Bergodi. Deşi au fost anunţate alte nume pe lista de posibili antrenori.

Potrivit Sport.ro, antrenorul a confirmat oficial că s-a înţeles cu Sepsi. 

Italianul de 58 de ani va conduce luni primul antrenament, iar acordul cu formaţia covăsneană va fi parafat pe un an. Informaţia a fost dezvăluită de Cornel Şfaiţer, pentru DigiSport.

"Da, ne-am înţeles cu domnul Bergodi. Duminică ajunge la Sfântu Gheorghe, iar luni va fi prezentat oficial. Nu am stabilit deocamdată ora conferinţei. Suntem mulţumiţi, e un antrenor cu experienţă în România, ar dura foarte mult să enumerăm echipele pe care le-a pregătit. Cred că a avut rezultate bune şi ne poate ajuta să ne revenim şi să urcăm în clasament.

Contractul este valabil pe un sezon, cu posibilitate de prelungire. Am stat mai mult până am numit un antrenor, am profitat de această pauză pentru meciurile echipei naţionale, pentru a lua decizia corectă.

Sigur că am avut un start mai slab, avem puţine puncte, dar suntem încrezători că avem lotul necesar şi toate condiţiile pentru a lupta la play-off. Mai sunt multe etape din sezonul regulat şi avem timp să construim o echipă puternică, putem ajunge în play-off.

Domnul Bergodi cunoaşte foarte bine echipa şi n-a cerut niciun transfer. Până în iarnă, rămânem cu acest lot de jucători, în care avem încredere. În pauza de iarnă, la fel ca de fiecare dată, vom analiza, ne vom aşeza la masă cu antrenorul şi vom vedea dacă mai avem nevoie de jucători.

În plus, revin acum mai mulţi jucători importanţi, care au fost accidentaţi, şi sunt sigur că vom fi mai puternici. Cred că aceste absenţe au fost o cauză pentru rezultatele mai slabe. Culmea, domnul Bergodi va debuta împotriva fostei echipe, FC Voluntari. Cred că va fi un meci interesant, sperăm să fie şi de bun augur pentru noi, să câştigăm"
, a declarat managerul lui Sepsi, la DigiSport.

Ultima oară, Bergodi a antrenat-o pe CS U Craiova, unde şi-a dat demisia după 18 meciuri. Conform speculaţiilor, decizia a venit ca urmare a unor probleme personale, mama sa fiind grav bolnavă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele