Ultima oră
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Conflictul campioanelor. Rivalitatea Sharapova - S. Williams a trecut de linia fileului: ”Am auzit-o plângând” vs. ”Asta arată pasiunea şi dorinţa de a intra pe teren”

Tenis Publicat pe 5 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19353003/1/serena.jpg

Serena Williams şi Maria Sharapova nu au fost rivale doar pe terenul de tenis. Relaţiile reci dintre cele două au continuat şi după terminarea meciurilor şi continuă să le facă pe cele două să nu aibă sentimente foarte bune una faţă de cealaltă.

Totul a început după dezvăluirile rusoaicei, în cartea în care şi-a expus viaţa. Momentele de pe terenul de tenis, dar şi din afara lui. Tensiunile au pornit după o partidă directă: ”După acel meci, am auzit-o plângând. Am ieşit cât de repede am putut, dar ea şi-a dat seama că am fost acolo. Oamenii se întreabă adesea de ce am avut atât de multe probleme să o bat pe Serena. Scorul este 19-2 în favoarea ei. Pentru mine, răspunsul a fost în vestiar, în acea zi.

Serena m-a urât pentru că am fost acel copil slab care a bătut-o, împotriva tuturor aşteptărilor, la Wimbledon. Dar cel mai mult m-a urât pentru că am auzit-o plângând. Nu cu mult după acel turneu, am auzit că Serena i-a spus unui prieten de-al meu că 'Nu voi mai pierde niciodată în faţa acestei mici scorpii'”.

Răspunsul Serenei nu a întârziat să apară şi a spus că tot ce s-a scris sunt aberaţii. ”Cartea ei a fost scrisă sută la sută din zvonuri, din vorbe! A fost dezamăgitor ce am citit. Am plâns în vestiar de mai multe ori după o înfrângere şi asta e ceva ce multă lume face. Cred că este normal. Cred că asta arată pasiunea şi dorinţa de a intra pe teren şi de a da ce ai mai bun.

Totuşi, eu nu am avut niciodată nimic cu ea. Tot timpul am spus că femeile trebuie să se susţină reciproc. Succesul unei femei trebuie să fie o inspiraţie pentru celelalte. Nu am nicio problema cu ea, niciun sentiment negativ”, a spus sportiva din SUA.

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele