Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Conor McGregor, anunţ surprinzător. Starul din UFC vrea să cumpere Manchester United

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20138552/1/mcg.jpg

Starul din UFC, Conor McGregor (35 de ani) a aprins imaginaţia fanilor, atunci când a anunţat pe Twitter că ar vrea să cumpere Manchster United.

”Diavolii” se confruntă cu o situaţie tensionată, suporterii au ieşit în stradă şi au cerut plecarea familiei Glazer, ce deţine clubul din 2005.

„Hei băieţi, mă gândesc să cumpăr Manchester United! Ce credeţi?”, a scris luptătorul.

Eşec dur la începutul anului

Americanul Dustin Poirier l-a învins pe irlandezul Conor McGregor, prin knockout în repriza a doua, în gala UFC 257 de la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. McGregor (32 de ani) a luptat după o pauză de peste un an.

Prima rundă a fost una controlată de McGregor, care a fost mai eficient în loviturile de braţe şi de picioare. În runda a doua, după 2 minute şi 22 de secunde, Poirier a avut o serie excelentă de lovituri, finalizată cu un croşeu în plină figură. Arbitrul a decis să oprească lupta.
Este prima înfrângere prin KO suferită de Conor McGregor în UFC.

“E greu să te întorci după o lungă perioadă de inactivitate. Nu m-am simţit prea bine. Am nevoie de activitate, trebuie să mă reobişnuiesc cu condiţiile. Trebuie să-mi revin şi asta voi face. Sunt dezamăgit, am muncit foarte mult, aş fi vrut să-mi reprezint echipa mai bine.”, a spus McGregor la finalul meciului.

Dustin Poirier (32 de ani) şi-a luat revanşa în faţa lui McGregor pentru pentru eşecul din 2014, când era învins de către irlandez în prima rundă, prin KO tehnic.

Dustin Poirier are 27 de victorii (13 prin KO) şi 6 înfrângeri în UFC, fiind fost campion la categoria uşoară.

"Sunt fericit, dar nu sunt surprins. Am pus în practică ceea ce am lucrat. Vreau să spun că Conor a acceptat rezultatul cu profesionalism, este un mare profesionist, îl respect foarte mult. Acum e 1-1 la duelurile directe, poate va trebui să ne întâlnim încă o dată. Sunt fericit, sunt fericit cu omul pe care îl văd în oglindă. Spre să facem lucruri frumoase în continuare. Obiectivul luptei a fost să fiu tehnic, să-mi aleg loviturile, să nu mă implic des în lupte corp la corp.", a spus Poirier.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele