Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Constantin Budescu a primit o ofertă din Turcia, de la Ankaraguku

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19926435/1/bud.jpg

FCSB l-ar putea rata pe Constantin Budescu (31 de ani). Fotbalistul are o ofertă din Turcia, de la Ankaraguku, care ocupă locul 19 în Super Lig, informează ProSport.

Sursa mai sus menţionată scrie că oficialii turci i-au făcut o primă ofertă, care a fost refuzată, dar se pare ca lucrurile s-au schimbat.

Constantin Budescu va împlini 32 de ani în luna februarie, dar are planuri mari. Într-un interviu pentru Look Sport, mijlocaşul de creaţie a dezvăluit că vrea să mai joace 6-7 ani, iar Petrolul Ploieşti ar fi echipa ideală înainte de retragere.

În meciul Astra – Universitatea Craiova 1-1, Budescu a bifat apariţia cu numărul 201 în Liga 1. Are 70 de goluri şi 73 de pase decisive.

Constantin Budescu are un sezon foarte bun la Astra, cu 6 goluri şi 8 pase decisive în 13 meciuri.

Mijlocaşul ofensiv s-a format la Petrolul Ploieşti, echipă pentru care a evoluat între 2005 şi 2011.

"Cu siguranţă, m-aş gândi să ajung şi la Petrolul. Tot aştept să promoveze, este echipa unde am început fotbalul şi mi-aş dori să-mi închei cariera la Ploieşti.

Cel puţin 6-7 ani mai vreau să joc fotbal, vreau să o duc spre 40. Întotdeauna am jucat fotbal de plăcere, n-am ţinut cont unde joc, chiar şi în Liga a 3-a, Liga a 2-a. Cu siguranţă, o să mai joc mult. Nu m-am gândit ce o să fac după", a spus Constantin Budescu într-un interviu pentru Look Sport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri