Ultima oră
Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”
Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul
A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca
Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”

Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”
Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

Constantin Budescu, criticat în urma prestaţiei cenuşii din partida cu CFR Cluj. ”Nu ştii dacă mai vrea să joace”

Farul Constanta Publicat pe 3 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21511556/1/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-2-03-2024.jpg

Farul Constanţa a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu gruparea CFR Cluj, în etapa a 29-a din Superligă.

”Marinarii” au condus până în minutul 82, când insistenţa ardelenilor a dat roade, iar Ajeti a marcat un gol superb în urma unei faze fixe. Astfel, CFR Cluj a smuls un punct din deplasarea de la Ovidiu.

În minutul 70, când scorul era favorabil Farului a fost introdus Constantin Budescu, care nu a reuşit să facă mare lucru în cele 23 de minute cât s-a aflat pe teren. Acest lucru a fost observat şi de Basarab Panduru şi Ovidiu Herea.

”Parcă nici nu ştii dacă mai vrea să joace, pentru că nici nu a intrat bine şi era de două ori pe jos. Una-două, cere câte ceva. Parcă nu îmi aduc aminte de el să se tăvălească la fiecare fază. A făcut o fază frumoasă acolo pe stânga...”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

”Nu ştiu dacă este vorba de încurcat, dar eu cred că Budescu nu are nici mingile suficiente pe care le avea în trecut, pentru că echipa nu l-a ajutat foarte mult în ultima perioadă. Nu ştiu ce să zic în momentul ăsta de Budescu. Nu este un jucător care să facă faza defensivă, să aibă travaliu.”, a adăugat Ovidiu Herea. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele