Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

Constantin Budescu îşi va prelungi contractul cu Astra. ”Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali, că îl vrea şi el liber de contract”

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19917553/1/budescu-fcsb-astra.jpg

Constantin Budescu rămâne la Astra Giurgiu. Patronul Ioan Niculae a anunţat că l-a convins să îşi prelungească contractul cu formaţia sa şi astfel îşi securizează pentru o perioadă cel mai bun jucător.

”Am fost acum câteva zile la un antrenament şi am vorbit cu Budescu. I-am propus un contract pe un an şi jumătate sau pe doi ani, dar până la urmă îl facem pe cât vrea el. Mi-a spus că dacă îi dau banii în două părţi acceptă propunerea mea.

Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali, că îl vrea şi el liber de contract. Eu nu mă apuc să comentez ceea ce spune Gigi. Eu vă spun doar ceea ce mă priveşte pe mine. Eu sunt bucuros că Budi mi-a spus că acceptă să continue la Astra, iar acum urmează să facem actele. Aştept să facem actele.

I-am mai spus că îl las să plece la orice oră îmi vine cu o ofertă avantajoasă pentru el. Vreau să vă mai spun că după ce Budi se va lăsa de fotbal eu îl aştept în conducerea clubului. Este un băiat care mă poate ajuta la Astra şi după ce termină cu cariera de jucător”, a spus Niculae, pentru ProSport.

Săptămâna trecută, Gigi Becali a anunţat că a vorbit deja cu Budescu şi că-l aşteaptă la FCSB, în vară, din postura de jucător liber de contract, urmând să-l folosească pe poziţia de vârf fals.

mail-share icon Email
viewscnt

Astra Giurgiu

Ultimele articole Toate articolele