Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Constantin Budescu îşi va prelungi contractul cu Astra. ”Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali, că îl vrea şi el liber de contract”

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19917553/1/budescu-fcsb-astra.jpg

Constantin Budescu rămâne la Astra Giurgiu. Patronul Ioan Niculae a anunţat că l-a convins să îşi prelungească contractul cu formaţia sa şi astfel îşi securizează pentru o perioadă cel mai bun jucător.

”Am fost acum câteva zile la un antrenament şi am vorbit cu Budescu. I-am propus un contract pe un an şi jumătate sau pe doi ani, dar până la urmă îl facem pe cât vrea el. Mi-a spus că dacă îi dau banii în două părţi acceptă propunerea mea.

Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali, că îl vrea şi el liber de contract. Eu nu mă apuc să comentez ceea ce spune Gigi. Eu vă spun doar ceea ce mă priveşte pe mine. Eu sunt bucuros că Budi mi-a spus că acceptă să continue la Astra, iar acum urmează să facem actele. Aştept să facem actele.

I-am mai spus că îl las să plece la orice oră îmi vine cu o ofertă avantajoasă pentru el. Vreau să vă mai spun că după ce Budi se va lăsa de fotbal eu îl aştept în conducerea clubului. Este un băiat care mă poate ajuta la Astra şi după ce termină cu cariera de jucător”, a spus Niculae, pentru ProSport.

Săptămâna trecută, Gigi Becali a anunţat că a vorbit deja cu Budescu şi că-l aşteaptă la FCSB, în vară, din postura de jucător liber de contract, urmând să-l folosească pe poziţia de vârf fals.

mail-share icon Email
viewscnt