Ultima oră
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"
NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere! Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere!
Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar
Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi" Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi"

”Contează doar să câştigăm şi să aducem titlul în Bănie”. Meci pe viaţă şi pe moarte cu FCSB. Mihăilă anunţă: ”Dacă se întâmpla asta, exploda stadionul”

Liga I Publicat pe 10 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19417219/1/craiova.jpg

Valentin Mihăilă a prins înceredere după ce Universitatea Craiova a urcat pe locul în Casa Liga 1, iar acum speră ca echipa lui să îşi menţină traiectoria şi în partida cu FCSB, din play-off. Fotbalistul oltenilor este încrezător că el şi colegii săi vor putea să răpună vicecampioana, în Bănie.

Asta după ce, în ultimele 4 confruntări directe, Craiova nu a reuşit să scoată vreun punct. Mai mult, într-un singur meci a luat mai puţin de două goluri.

Atuul nostru este echipa, am demonstrat asta şi cu CFR, şi cu Mediaş. Am demonstrat că suntem o echipă unită. Nu e presiune, trebuie să ne concentrăm pentru a ieşi un meci frumos. Nu mă gândeam că vom fi lideri la acest moment, dar ştiam că avem şanse reale la titlu, ne cunoaştem potenţialul, ştiam că ne putem bate la campionat.

Cu FCSB contează doar să câştigăm şi să aducem titlul în Bănie. Erau mai mari emoţii dacă erau fanii în tribune, este neplăcut să jucăm acasă fără fani, exploda stadionul în aceste ultime etape”, a declarat Valentin Mihăilă, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Partida Universitatea Craiova – FCSB, din etapa cu numărul 7 din play-off-ul Casa Liga 1 se joacă duminică, de la ora 20:00 şi este transmisă de LOOK PLUS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele