Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Continuă cursa pentru Maxim: după Beşiktaş, îl vrea şi Trabzonspor!

Stranieri Publicat pe 20 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19917471/1/epxk9bsxeamio2f.jpg


Alexandru Maxim (30 de ani) a devenit un nume interesant pentru un alt club important din Turcia. Trabzonspor l-a pus pe lista de transferuri, iar ziariştii din Ţara Semilunii dezvăluie că primele contacte au avut deja loc.
 
Trabzonspor, o forţă a Turciei, ocupă un dezamăgitor loc şapte, iar antrenorul Abdullah Avci vrea să dea restartul în linia ofensivă. În acest sens, a încercat transferurile lui Edin Visca, de la Istanbul BB, şi Youssouf Ndayishimiye, de la Malatyaspor, dar ambii au fost imposibil de adus S-a orientat şi spre Yunus Malli, atacant la Wolfsburg, dar, cum nici această mutare nu e posibilă, Alexandru Maxim a devenit prioritatea numărul unu.
 
Jurnaliştii de la Karadenizgazete.com notează că Avci vrea să-l aducă pe Maxim în locul lui Abdulkadir Omur, mijlocaş ofensiv care are un sezon slab, cu doar un gol şi trei pase decisive reuşite, iar başkanii lui Trabzon i-au contactat deja pe omologii de la Gaziantep în vederea transferului.

Dorit şi de Beşiktaş, Maxim nu e încântat de plecarea lui Şumudică de la Gaziantep

Autor a zece goluri în acest sezon, internaţionalul român e unul dintre cei mai apreciaţi mijlocaşi ofensivi din fotbalul turc, iar Beşiktaş a fost prima care l-a pus pe lista de transferuri. Acum, şi Trabzon vrea să profite de faptul că Maxim nu-l mai are pe bancă pe Marius Şumudică, omul care l-a adus în Turcia.
 
Maxim a declarat, la scurt timp după ce Şumudică a reziliat cu Gaziantep, că îi pare rău pentru cele întâmplate şi că abia aşteaptă să lucreze din nou cu acesta: "Echipa merge foarte bine, nu mă aşteptam la lucrul ăsta acum. Aveam o relaţie excelentă cu Şumudică şi cu întreg staff-ul, e normal să-mi pară rau pentru ce s-a întâmplat. Sper să lucrez din nou cu Şumudică şi sper ca asta să se întâmple cât mai curând”, a punctat Alexandru Maxim, conform Sport.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele