Ultima oră
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV

Continuă furia provocată de Super League! Poarta reşedinţei vicepreşedintelui clubului Manchester United a fost vandalizată

Manchester United Publicat pe 29 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20146732/1/2764698-57115970-2560-1440.jpg

Persoane neidentificate au vandalizat poarta reşedinţei vicepreşedintelui clubului Manchester United, Ed Woodward, a fost vandalizată, informează lesoir.be.

Vicepreşedintele clubului Manchester United, Ed Woodward, trece printr-o perioadă turbulentă. Criticat pentru implicarea clubului în proiectul SuperLeague, bancherul englez a anunţat, săptămâna trecută, că va demisiona la sfârşitul anului. Dar răul a fost făcut şi suporterii şi-au exprimat furia faţă de el.

Sky Sports a scris că locuinţa lui Woodward a fost vizată, joia trecută, de persoane mascate. Acest grup a deteriorat poarta de intrare în reşedinţă, care era goală în momentul incidentului.

Tot joi, în jur de 20 de suporteri ai clubului au intrat în centrul de antrenament pentru a protesta faţă de proprietarii Joel şi Avram Glazer.

Şase cluburi din Anglia, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea, unul din Italia, Inter Milano, şi unul din Spania, Atletico Madrid, au renunţat oficial la Superliga europeană, la 48 de ore de la anunţul înfiinţării. AC Milan a dat un comunicat ambiguu, din care ar reieşi că şi gruparea "rossonerro" iese din proiect. Dintre fondatori, au mai rămas ferme trei grupări, Juventus, Real Madrid şi FC Barcelona.

mail-share icon Email
viewscnt