Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Continuă ghinionele la FCSB. Octavian Popescu are Covid, iar Florin Tănase este din nou accidentat

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20434506/1/tanase.jpg

Focarul de COVID-19 de la FCSB s-a extins, dar meciul cu Farul, de etapa viitoare, nu pare în pericol. Un nou fotbalist al vicecampioanei a fost testat pozitiv, însă veştile bune vin dinspre Constantin Budescu şi Adrian Şut, care au şanse mari să joace etapa următoare, contra celor de la Farul.

După ce a jucat în 13 oameni meciul cu CS Mioveni, FCSB a anunţat, prin vocea lui Mihai Stoica că Octavian Popescu a ieşit pozitiv şi a fost plasat în izolare. Şi cum focarul de Covid nu era de ajuns, Florin Tănase s-a reaccidentat. El a are probleme la gleznă, după meciul de sâmbătă de la Buzău.

"Octavian Popescu a fost depistat pozitiv. La momentul ăsta, avem 12 jucători disponibili, dar sperăm că mai recuperăm până la ora meciului. Tănase s-a accidentat şi este indisponibil. A terminat meciul, dar are glezna cât pepenele ăla galben.

Jucătorii noştri de perspectivă sunt împrumutaţi la toate echipele. Noi avem doi jucători împrumutaţi la Mioveni - Toma şi Ducan, alţii la Mediaş, la Clinceni. La Liga 2 l-am văzut pe Pantea la Hermannstadt. Jucătorii noştri sunt împrumutaţi la alte echipe. Nu putem să ne batem joc de competiţie şi să luăm jucători de 15 ani ca să-i punem pe bancă”
, a spus Stoica, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele