Ultima oră
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării

Continuă "invazia" spaniolă în fotbalul românesc. Aerostar Bacău testează un fost junior de la Real Madrid: "La prima vedere, are calitate"

Liga II Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19496649/1/ecw.jpg


Mijlocaşul spaniol Enrique Castano Cervera (27 de ani), fost junior al lui Real Madrid, dă probe la Aerostar Bacău, club din Liga 2 care e nevoit să transfere masiv pentru a se salva de la retrogradare.
 
Băcăuanii l-au adus pe banca tehnică pe Daniel Munteanu, care a obţinut şi prima victorie, cu FK Csikszereda, dar sunt conştienţi că lotul este prea subţire pentru a face faţă bătăliilor din Liga 2. Astfel, în Moldova a ajuns Enrique Castano Cervera, mijlocaş care a început fotbalul la Real Madrid şi care aşteaptă un verdict din partea antrenorului: "Trebuie să-l urmăresc la mai multe antrenamente. La prima vedere, are calitate, dar încă nu mă pot pronunţa", a declarat tehnicianul moldovenilor, citat de Deşteptarea.
 
Crescut la Real Madrid, fotbalistul de 1.79 metri a fost promovat la echipa de juniori a clubului blanco în 2010, dar în 2012 a fost cedat la formaţia a doua a lui Alcorcon. A mai jucat la Las Palmas, Merida, UD Lanzarote şi Bavois (Elveţia), iar în iulie 2019 s-a transferat la Real Aviles, echipă modestă de la care a plecat pentru a da probe la Bacău.
 
Trei puncte în cinci etape a strâns Aerostar Bacău, ocupanta locului 18 în Liga 2.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele