Ultima oră
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară
Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai
Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open
NEWS ALERT | FCSB, aproape de a realiza primul transfer de Champions League! Gigi Becali e pregătit să dea lovitura NEWS ALERT | FCSB, aproape de a realiza primul transfer de Champions League! Gigi Becali e pregătit să dea lovitura
E gata! Starul lui Leverkusen a luat marea decizie

E gata! Starul lui Leverkusen a luat marea decizie

Continuă problemele în cuplu pentru Ilie Năstase! Ioana Simion: "Trebuie să ceară ajutor specializat"

Special Publicat de Andrei Ionascu pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20022793/1/ilie-nastase-ioana-simion-2.jpg

Fostul tenismen Ilie Năstase (74 de ani) a fost aproape de cel de-al cincilea divorţ, după ce s-a certat cu Ioana Simion (44 de ani), care a acuzat comportamentul violent al lui ‘Nasty’. Ioana Simion a declarat că Ilie Năstase are nevoie de ajutorul unui specialist pentru a-şi tempera accesele de furie.

Cununia civilă între Ilie Năstase şi Ioana Simion a avut loc în vara anului 2019. Cei doi au vrut să facă şi cununia religioasă în 2020.

Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au cunoscut pe 8 august 2018, la mare. Tot în 2018, Ilie Năstase a divorţat de Brigitte Sfăt, după 8 ani de mariaj presărat cu mai multe scandaluri.

"Eu trec un pic mai greu peste acea zi, iar Ilie Năstase ştie asta. Discutăm mult, încercăm să vedem ce mai poate fi făcut pentru a ne salva relaţia. Nu am nevoie să îşi ceară iertare, dacă el nu crede în ceea ce spune. Nu vreau să mai fiu amăgită, nu mai vreau vorbe goale. Nu ne-am împăcat, dar nu ca să îl pedepsesc, nu ca să îi arăt că sunt eu a naibii.

Ci pur şi simplu pentru că nu mai pot accepta acelaşi tip de relaţie ca şi până acum. Vreau mai mult respect, mai mult timp. Ilie a fost de acord să ne dăm timp. Oricât este nevoie, trei luni, şase. Avem mai multe de pierdut dacă ne grăbim, decât dacă o luăm pas cu pas.

Nu vreau să ne mai facem de râs peste tot, să ne ştie toată ţara. Avem şi noi o vârstă, vreau să trăim frumos şi să ne facem viaţa mai uşoară. I-am cerut doar să se liniştească, ca să pot trece cu tot sufletul peste acele amintiri oribile. Trebuie să lucreze mult cu el, să ceară ajutor specializat pentru a-şi tempera caracterul. Este coleric uneori. Trebuie să se liniştească. Numai asta vreau de la el şi numai aşa mă voi întoarce cu totul la el", a spus Ioana Simion pentru playsport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20022793/2/nunta-ilie-nastase.jpg

Ilie Năstase, fost lider mondial ATP, a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia (model franco-belgian), Alexandra King (actriţă americană) şi Amalia Teodorescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele