Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-3, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 4-2, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-3, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 4-2, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Continuă scandalul după transferul lui Moruţan! FCSB, reclamată la comisii

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 12 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20427212/1/romania-armenia-preliminariile-cm-2022-11-10-2021-4.jpg

Olimpiu Moruţan s-a transferat la Galatasaray de la FCSB, doar că FC Botoşani deţine 9% din procentele unui eventual transfer. Valeriu Iftime a declarat că nu a primit niciun leu până acum, dar va aştepta pentru a încheia totul pe cale amiabilă. 

Doar că, nici până acum nu au primit un răspuns din partea oficialilor FCSB. Cătălin Anton, preşedintele celor de la Botoşani, a dezvăluit că îi va reclama la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor.

„I-am făcut acum ceva timp o primă solicitare domnului Argăseală pentru a afla oficial pentru ce sumă a fost vândut Moruţan şi care sunt teremenele de plată. Noi intenţionăm să facem un împrumut la o bancă şi vrem să garantăm cu acele termene de plată de la FCSB. 

Avem de primit de la dânşii banii pentru cele nouă la sută din procentele pe care le mai deţinem, dar nici până azi noi nu am fost anunţaţi suma pentru care a fost vândut Moruţan şi când vor încasa ei banii de la Galatasaray.

Nu ştim pe ce bani ne putem baza de la FCSB. La prima solicitare, Valeriu Argăseală mi-a spus că sunt date confidenţiale şi nu au cum să ne informeze. I-am făcut şi a doua solicitare, dar apoi nu mi-a răspuns deloc. Am pus mâna pe telefon şi l-am sunat ca să încercăm să o rezolvăm amiabil şi să nu ajungem pe la comisii.

Acest lucru l-am făcut acum vreo opt – nouă zile. Domnul Argăseală mi-a zis să le trimit din nou o altă cerere că ne vor răspunde. Până luni nu primisem niciun răspuns. Apoi, luni dimineaţă am fost sunat întâmplător de domnul Argăseală pentru a discuta alte probleme, iar când l-am întrebat de acel răspuns pentru Moruţan mi-a zis că o să ni-l trimită în cursul zilei de luni.

Dar, evident că nu am mai primit nimic de la FCSB. Nu voi mai sta după ei şi azi o să le fac plângere la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor. Ne-au tot dus cu vorba. Am încercat tot ce a fost posibil omeneşte să ne înţelegem cu ei pe cale amiabilă. Nu avem cu cine”, a spus Anton pentru ProSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele