Ultima oră
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia

Continuă scandalul la CSA Steaua! ”Ministrul Apărării” iese la atac în faţa lui Ogăraru: ”A vrut să ne taie salariile”

Liga II Publicat pe 9 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20388940/1/adrian-bumbescu.jpg

Adrian Bumbescu se implică şi el în scandalul tăierii salariilor de la centrele de copii şi juniori ale formaţiei CSA Steaua, cu George Ogăraru în prim-plan, în calitate de ţap ispăşitor.

”Ministrul Apărării” a confirmat că Ogăraru şi-a dorit reducerile salariale, însă acest lucru nu a avut loc pentru că ”nu s-a putut”. Motivul ar trebui prezentat chiar de Ogăraru, în opinia lui Bumbescu.

”George Ogăraru a vrut să ne taie salariile, dar nu s-a putut. De ce? Cred că acest lucru e mai bine să îl întrebaţi pe el. Dar este adevărat că a vrut să ne taie salariile.”, a declarat pentru ProSport Adrian Bumbescu.

Cinci titluri naţionale, patru Cupe ale României, dar şi o Cupă a Campionilor Europeni (1986) şi o Supercupă a Europei (1987) se află în palmaresul lui Adrian Bumbescu alături de CSA Steaua. Fostul mare fundaş central a jucat pentru Steaua din 1984 până în 1992.

”În luna iunie toate salariile antrenorilor de la Centrul de Copii şi juniori din cadrul CSA Steaua au fost reduse cu 10 la sută. Propunerea a fost făcută de George Ogăraru. Acum câteva zile, acelaşi Ogăraru a cerut mărirea propriului salariu cu 30 la sută. A motivat că el a contribuit la promovarea echipei de seniori şi că de asta merită. Comisia tehnică i-a refuzat acest lucru.”, declara pentru surse citată Rodrigo Muşat, fost antrenor la Centrul de copii şi juniori al ”militarilor”.

George Ogăraru a negat că a avut astfel de intenţii: ”Înţeleg că rezistenţa la schimbare este foarte mare la fel cum observ şi faptul că ascensiunea rapidă din ultima perioadă a secţiei de fotbal a clubului Steaua naşte foarte multă invidie şi răutate.

Ştiu că vom primi lovituri din toate direcţiile, cele mai meschine vor fi mereu din interior (eu mi le-am asumat odată cu semnarea contractului) însă nu ne vom opri aici şi nu vom face compromisuri.”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele