Ultima oră
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie

Continuă scandalul la 'U' Cluj! Octavian Abrudan, replică fermă pentru fani: "Am pretenţii să fie corecţi. Nu s-a discutat preluarea echipei în acest moment"

U Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20004411/1/vlcsnap-2019-05-03-18h29m54s110.png

Fostul fotbalist George Florescu (36 de ani) a anunţat, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, că face parte dintr-un proiect pentru schimbarea conducerii de la ‘U’ Cluj, alături de alţi foşti jucători ai ‘şepcilor roşii’. Unul dintre aceştia, Octavian Abrudan, le-a transmis un mesaj ferm fanilor, care au cerut încheierea acestor lupte interne pentru conducerea clubului.

Foştii jucători Octavian Abrudan, Dorin Goga, Gabriel Giurgiu, George Florescu şi Andrei Cordoş au pregătit un proiect nou pentru ‘U’ Cluj.

Octavian Abrudan (36 de ani), fost fundaş, s-a format la ‘U’ Cluj şi a pus capăt carierei de jucător tot la Cluj. A jucat pentru această echipă în perioadele: 1999-2005, 2011-2012, 2013-2014, 2016-2019.

Daniel Stanciu, directorul executiv al clubului ‘U’ Cluj, acuză foştii jucători ai echipei că încearcă să destabilizeze situaţia, pentru a-şi face loc în funcţii de conducere.

"Având în vedere cele apărute în media şi mai ales pe pagina de Facebook Șepcile roșii, în ultimele zile, simt nevoia să îmi spun punctul de vedere.

Nu am intrat niciodată în polemici, eu am jucat cu capul sus pentru U, am jucat cu inima şi aşa vreau să rămân şi acum, cu capul sus. Accept critici, dar este sub demnitatea mea să tac când numele meu este invocat de o asemenea manieră.

Nu aveam pretenții de la Stanciu sau Constantea, dar, surprinzător pentru unii, aveam pretenţii de la suporterii care administrează pagina Șepcile roșii, să fie corecți. Era normal să verifice informația, să nu tragă concluzii și să ne denigreze bazându-se exclusiv pe minciunile lui Stanciu.

Atât timp cât preşedintele în functie îmi spune de 2 ani încoace că vrea să se retragă, şi acum e mai hotărât ca niciodată să facă acest pas în 31 martie, când îi expiră mandatul, nu văd nimic greşit în a ne prezenta la o discuţie privată în care să oferim o opţiune pentru viitorul clubului. Opţiune care poate să fie luată în considerare sau nu de către Consiliul  Director. Oferirea unei alternative care să fie analizată nu înseamna nicio presiune pentru nimeni.

În cadrul acelei întâlniri, s-a stabilit să nu apară nimic în spatiul public pentru a nu se crea discuţii inutile. Noi nu aveam niciun interes să facem publică discuţia. Singurul care a avut acest interes a fost Stanciu, care nici măcar nu a fost prezent la discuţie, dar a avut un “microfon” plantat acolo. Interesul lui a fost să îşi găsească alibiuri în cazul unui eşec pe plan sportiv.

Nu s-a discutat preluarea echipei în acest moment, ci în pauza competiţională şi doar dacă am fi fost opţiunea aleasă de Consiliul Director.

Referitor la centrul de copii şi juniori, singurul lucru discutat a fost contractul cu Luceafărul. Am fost surprins să aflu că Universitatea Cluj nu are dreptul să îşi formeze grupe proprii de copii şi juniori mai mici de 14 ani. Depinde în totalitate de Luceafărul. Eu consider că Universitatea Cluj ar trebui să aibă propriul centru de copii şi juniori, să nu depindă de un club anume. Pe lângă asta poate să aibă parteneriate multiple cu câte cluburi de copii şi juniori doreşte.

Singurul nostru scop era să ajutăm echipa să performeze atât pe teren, cât şi în afara lui. Văd că ne acuzaţi că am fi avizi după putere. Singura putere reală pe care o ai dacă eşti la cârma acestui club e puterea de a face fericiţi suporterii Universităţii. Restul sunt doar invenţii ale unor oameni care trăiesc sau se complac în sisteme mediocre şi lipsite de integritate.

Dacă valorile voastre sunt Fidelitatea, Onoarea, Respectul şi Tradiţia, veţi publica pe pagina voastră şi punctul meu de vedere. Lăsaţi suporterii adevăraţi să tragă singuri concluzii cu privire la persoanele care au activat sau activează momentan în acest club şi eficienţa lor", este mesajul transmis de către Octavian Abrudan.

În plan sportiv, ‘U Cluj’ are două victorii în 2021, ocupă locul 8 în Liga a 2-a şi sunt calificaţi în sferturile de finală ale Cupei României, unde vor întâlni Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele