Ultima oră
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie
Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României
Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem
Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid
VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari 3-1. Portarul Vâlceanu, gafă explicabilă VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari 3-1. Portarul Vâlceanu, gafă explicabilă

Continuă seria fabuloasă a lui Liviu Ciobotariu la Voluntari. ”Drumul e lung, lupta e strânsă. Mă bucură însă că avem un joc solid, ne dă speranţe”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20476954/1/ciobotariu.jpg

Dinamo a suferit o nouă înfrângere usturătoare, 2-1, în deplasarea de la FC Voluntari. Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro.

Liviu Ciobotariu are un sezon de vis la FC Voluntari. Tehnicianul a declarat la flash-interviuri că a fost un meci extrem de greu, în care elevii săi au fost nevoiţi să recupereze încă din startul partidie, când adversarii au marcat, prin Sorescu.

„A fost un joc foarte greu. Am întâlnit Dinamo, ne-a pus multe probleme, în special pe contraatac. Aşa am primit şi golul. Sunt bucuros că am revenit de la 0-1, îi felicit pe jucători pentru revenire. Suntem într-o formă bună, e lucrul care mă bucură cel mai mult.

Apărarea lui Dinamo a fost bine organizată. Am avut răbdare, am construit bine şi am câştigat în cele din urmă”, a mai spus antrenorul.


(n.r. despre şansele echipei de a prinde play-off-ul) Drumul e lung, lupta e strânsă. Mă bucură însă că avem un joc solid, ne dă speranţe”, a spus Ciobotariu, la finalul partidei.

FC Voluntari se află pe 4 în clasamentul din Casa Liga 1, cu 28 de puncte, la egalitate cu CSU Craiova. Dinamo este jos, penultimul loc, cu doar 8 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele