Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

Contra cere şi el bani de la Dinamo. ”Eu le dau dreptate şi bravo lor! Cinste lor!”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20031393/1/contra.jpg

Cosmin Contra şi preparatorul fizic spaniol Javi Reyes le pot crea mari probleme fanilor lui Dinamo în încercarea acestora de a strânge banii necesari pentru obţinerea licenţei pentru sezonul viitor. Fostul antrenor din Ştefan cel Mare şi colaboratorul său spaniol au de primit aproximativ o optime din suma pe care suporterii-acţionari din Programul DDB sunt nevoiţi să o strângă.

După plecarea lui Contra de la Dinamo, suporterii au încercat să negocieze cu fostul fundaş dreapta şi să-l convingă să accepte amânarea datoriei pe care clubul o are către el, dar Contra a transmis că vrea să-şi încaseze banii înainte de vara lui 2021, când clubul va primi o nouă şansă din drepturile TV, de teamă că societatea va intra în faliment şi va rămâne, astfel, fără suma de bani care-i e datorată.

Florin Prunea are şi el de primit bani de la Dinamo şi a salutat gestul lui Contra de a nu da înapoi, în încercarea de a-şi recupera banii, care ar fi undeva la 50.000 de euro.

„Are dreptate! Şi nu numai el. Toţi cei care îşi cer drepturile financiare. Eu le dau dreptate şi bravo lor! Cinste lor! Pentru că au muncit pentru acei bani. Nu cer niciun favor. Acum, fiecare decide! Ţine de fiecare în parte cum procedează şi dacă vor sau nu să ajute Dinamo.

Jos pălăria pentru Comin Contra dacă a renunţat la jumătate din bani! Nu ştiu câţi ar fi renunţat la atâţia bani. Bravo lui! Cine renunţă la 50.000 de euro e de caracter”,
a spus Florin Prunea, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele