Ultima oră
Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!” Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!”
BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci
Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum” Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum”
”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte” ”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte”
VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus
Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit” Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit”

Contra, foarte supărat, înainte de meciul cu UTA. ”Este clar că sunt anumiţi jucători cu restanţe financiare, iar cei noi nu au ajuns încă la finalul lunii pentru a se plăti salariile”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19493529/1/contra.jpg

Luni, de la ora 21:00, în direct pe Look Plus, Dinamo priveşte vizita celor de la UTA, formaţie care nu a câştigat încă în acest sezon din Casa Liga 1.

Cosmin Contra a vorbit la conferinţa de presă despre probleme cauzate de restanţe ale jucătorilor şi ale celor din staff. Tehnicianul este optimist că lucrurile se vor remedia până la ora de start a meciului.

”Nu cred că inspirăm teamă. Se vede că este un proiect serios şi s-au adus jucători de calitate. Este clar că sunt anumiţi jucători cu restanţe financiare, iar cei noi nu au ajuns încă la finalul lunii pentru a se plăti salariile. Nici noi, antrenorii, nu avem încă o lună…

Cred că salariile vor fi plătite. Am convingerea că până la ora jocului cu UTA vor fi plătite. Le-am transmis jucătorilor că gândul nostru trebuie să fie la meci. Trebuie să jucăm bine şi să câştigăm meciul cu UTA”, a declarat tehnicianul „câinilor”, înainte de meciul cu UTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele