Ultima oră
Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua” Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua”
"E ca la şcoală, nu îţi iubeşti profesorul". Răzvan Pleşca, discurs interesant despre relaţia dintre jucători şi antrenor | VIDEO EXCLUSIV "E ca la şcoală, nu îţi iubeşti profesorul". Răzvan Pleşca, discurs interesant despre relaţia dintre jucători şi antrenor | VIDEO EXCLUSIV
Irina Begu s-a oprit în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a oprit în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden
”Şiretlicul” lui Răzvan Pleşca atunci când un adversar executa penalty | EXCLUSIV ”Şiretlicul” lui Răzvan Pleşca atunci când un adversar executa penalty | EXCLUSIV
”Noi am forţat, dar nu am avut luciditate”. Florin Maxim, foarte dezamăgit de eşecul contra promovatei Unirea Slobozia ”Noi am forţat, dar nu am avut luciditate”. Florin Maxim, foarte dezamăgit de eşecul contra promovatei Unirea Slobozia
Dezvăluiri din vestiarul de la Botoşani | VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul de la Botoşani | VIDEO EXCLUSIV

Contre între Charalambous şi Bergodi înaintea derby-ului de pe "Arena Naţională" : "Nu are sens"

Superliga Publicat pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21517798/3/429329500-1906524123079041-5361706908781543584-n.jpg

Rapid primeşte vizita celor de la FCSB sâmbătă, de la ora 20:00. Partida face parte din runda cu numărul 30 din Superliga şi va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe PrimaPlay.ro.

Cristiano Bergodi, tehnicianul Rapidului, a prefaţat partida de pe "Arena Naţională". Antrenorul italian a mărturisit că se teme de doi jucători din lotul "roş-albaştrilor" şi i-a avertizat pe elevii săi să fie atenţi la Darius Olarul şi Florinel Coman, cei mai în formă jucători din Superliga.

”Doi jucători sunt foarte importanţi, dar eu vorbesc şi de un joc colectiv important, foarte bun. Dar dacă e să numesc doi jucători, despre care toată lumea vorbeşte, sunt Coman şi Olaru. Olaru revine după o suspendare de două etape, vom vedea cum se va descurca, dar vom avea grijă de ei." , a declarat Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Elias Charalambous îl contrează pe Bergodi: "Nu are sens"

Tehnicianul FCSB-ului nu este de acord cu declaraţia lui Cristiano Bergodi. Reacţia lui Charalambous a venit tot la conferinţa de presă, unde a menţionat că giuleştenii ar trebui să se teamă de întreaga echipă, nu doar de doi jucători.

”Nu cred că antrenorul lor a spus că le e frică de doi jucători de la noi. Nu e vorba despre doi sau trei jucători, ci despre toată echipa. Dacă doi joacă bine şi restul nu... Nu are sens!

Şi Rapid are jucători buni. Poate într-un meci, un jucător care nu a fost bun în alte meciuri, va fi bun în acesta. Ei ştiu cine suntem, iar noi ştim cine sunt ei. Diferenţa se va face în detalii mici”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Gigi Becali nu se teme de Rapid

Gigi Becali a vorbit despre partida de pe "Arena Naţională" cu Rapid şi este de părere că echipa sa nu ar trebui să aibă niciun fel de emoţie. Totodată, latifundiarul din Pipera a mai spus că dacă giuleştenii vor avea aceeaşi prestaţie ca în meciul cu Universitatea Craiova, încheiat la egalitate, îi va spulbera.

"Ce să zică Mutu? Sunt 14 puncte şi înjumătăţite 7. Ce să facă, Mutu e specialist de fotbal şi e băiat cuminte, civilizat şi îmi place de el. Mutu e specialist, vede valoarea echipei lui şi vede valoarea mea de asta a spus.

Văd ce se întâmplă, văd ce joacă ăştia, îi văd pe ăia cum joacă. E pe valoare mai mult, cum să recuperezi puncte cu o echipă mai valoroasă ca tine. Vine meciul direct şi îi bat! Trebuie să baţi Rapid, e posibil orice, dar ca şi calitate valorică a echipei trebuie să îi baţi.

Dacă joacă ce au jucat aseară (n.r. luni seara) îi bat rău. Îi spulber! Dacă joacă ce au jucat aseară nu au nicio şansă cu noi”a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele