Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Contre între Ionuţ Chirilă şi Ilie Poenaru. Replica fostului antrenor de la Clinceni: „Eu sunt mândru de ce am făcut acolo”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 26 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20407669/1/fcsb-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-25-09-2021.jpg

Ionuţ Chirilă a revenit în antrenorat după câţiva ani de pauză, la Academica Clinceni. Duelul cu FCSB, pierdut 2-3, a reprezentat debutul tehnicianului.

În cadrul declaraţiilor de după meci, Chirilă a ţinut să evidenţieze jocul bun prestat de echipa sa, insinuând că a fost unul mult mai bun, comparativ cu partidele anterioare. În momentul în care antrenor le-a fost Ilie Poenaru. 

„Uitaţi-vă la ultimele partide de campionat şi modul în care am jucat azi. Astăzi Clinceniul a demonstrat că începe un nou drum”, a spus Chirilă. 

Replica lui Ilie Poenaru

Poenaru a urmărit declaraţiile făcute de către colegul său de breaslă şi l-a taxat uşor pe Chirilă pentru acestea.

„În momentul în care preiei echipa din mers, îţi asumi aceste lucruri. Dar în acel moment, nu trebuie să dai vina pe cel dinaintea ta. E problema lui, să declare ce vrea, eu ştiu ce am făcut acolo, ştiu ce am lăsat. Dacă îşi doreşte să vadă atât de mult la ce nivel era echipa, o să-i prezint toate datele şi parametrii. La ce făcea referire, la meciurile cu Mioveni sau cu Chindia, să vadă ca primul a fost dominat în totalitate din punct de vedere fizic, tehnic şi tactic. Dar, ce să fac, în ultimii metri adverşi, nu mai poţi antrena, acolo e valoarea jucătorului.

În loc să fie 3-0 la pauză pentru noi, s-a terminat 1-1 dintr-un penalty gratuit. Am ratat şi noi penalty în minutul 86. În meciul cu Chindia dominăm, conducem, suntem egalaţi. Primim un gol de curtea şcolii şi egalăm în minutul 93. Păi, când egalezi în acel minut pe Chindia, care când se aglomerează în careu nu-ţi mai oferă nicio şansă, eu zic că echipa are potenţial. 

Aseară s-a bucurat că Milan, echipa lui, a jucat, a avut ritm, a pasat, a avut posesie şi tot ce trebuie. În a doua repriză nu au pus probleme absolut deloc. De ce a putut să alerge şi să aibă ritm aseară? Hai să ne gândim puţin la ce s-a întâmplat. Ia puţin meciurile de care vorbeşti şi analizează-le şi vezi care au fost factorii care au dus la aceste rezultate. În fine, eu nu vreau să comentez absolut nimic, să declare ce vrea el, eu ştiu ce am făcut la Clinceni şi sunt mândru. Sunt momente la echipe când treci prin anumite perioade care influenţează. Acum, ce să fac, să mă apuc să spun ce factori au influenţat? Nu mă apuc, că nu sunt doar de natură fotbalistică.

Noi, antrenorii tineri, care am venit cu entuziasm şi cu elan, ne dorim să facem performanţă mare şi să ridicăm fotbalul românesc. Asta este cel mai important şi trebuie să colaborăm cu toţii, nu să stăm să căutăm să ne înţepăm unii pe alţii sau să dăm unii în alţii, pentru că suferă fotbalul românesc din această cauză. În loc să vedem ce se întâmplă cu toate naţionalele noastre, noi stăm să aruncăm vina în stânga şi în dreapta", a explicat Poenaru la DigiSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele