Ultima oră
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!

Contre între MM Stoica şi Flavius Stoica, după Argeş - Dinamo: „Bine că ne bagă în toloaca aia, unde lipsesc doar cartofii”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 22 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20566011/2/mmstoica.jpg

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a făcut o analiză a debutului cu înfrângere al lui Flavius Stoican cu FC Argeş, din postura de expert Telekom Sport. MM a avut şi o replică pentru antrenorul dinamovist, după ce acesta i-a „înţepat” pe rivalii „roş-albaştri” la final.

„Fac şi eu ca Nistor. Dacă am face un rezumat al acestui meci, fără cele trei goluri, toată lumea ar spune că s-a jucat la o singură poartă. Dinamo a avut ocaziile, însă asta nu e ceva nou. Au mai fost, cu Rednic pe bancă, meciuri dominate de Dinamo, dar pierdute incredibil. Trece timpul, trec etapele şi Dinamo nu are puncte”, a spus MM Stoica despre meci. 

Când a fost întrebat despre duelul de săptămâna viitoare cu FCSB, Stoican a replicat: „Este important să ne ridicăm la nivelul lor. Am văzut şi declaraţiile lor, cu transferurile pe care le-am făcut, că noi suntem vai de capul nostru. Vom vedea la meciul respectiv dacă aşa este”. 

În timp ce răspunsul lui MM a fost: „Bate câmpii! Eu am încercat să scot ce e mai bun din ce joacă Dinamo. Îmi doresc ca ei să joace în continuare în Liga 1.

Bine că ne bagă în toloaca aia, în acea plantaţie din care mai lipsesc doar cartofii”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele